Parcare otopeni la preturi avantajoase, aproape de aeroport

            Doresti sa calatoresti cu avionul si ai nevoie de un loc in care sa parchezi masina? Daca raspunsul tau este afirmativ, atunci urmatoarele sfaturi iti vor veni in ajutor. 

Prima dintre optiuni este firma parcareotopeni24.ro. Aceasta este situata la doar 3 minute de aeroportul international Henri Coanda. In ceea ce priveste securitatea, locul este supravegheat 24 din 24. Parcarea este pazita cu ajutorul unei firme specializate. Preturile incep de la 18 lei pe zi si scad in functie de perioada de stationare. La mai mult de 26 de zile, va trebui sa platesti 10 lei pe zi. Legat de procedura de rezervare, ti se ofera posibilitatea de a rezerva locul online, direct pe site-ul lor.

O alta optiune este parcare365.ro. Aceasta parcare este pozitionata la doar 3 minute de aeroport si prezinta peste 150 de locuri potrivite atat pentru autoturisme, cat si pentru microbuze. Exista posibilitatea de a parca pe termen lung sau scurt. Totodata, exista monitorizare video in permanenta. Un avantaj il reprezinta faptul ca fiecare client care se poate conecta prin internet, poate accesa online sistemul de supraveghere. Astfel, clientul poate fi mai linistit in ce priveste masina personala. Exista serviciul de transfer gratuit la aeroport dus intors. Vei calatori fara griji, iar la intoarcerea in tara, vei fi asteptat de un angajat pentru a te conduce la sediu. Pretul pe zi variaza in functie de perioada de stationare aleasa. Astfel, pentru un autoturism vei avea de achitat intre 13.50 si 30.60 de lei pe zi. In cazul unui microbuz, vei avea de platit intre 16.15 si 51.30 de lei pe zi. 

O parcare la indemana este si Parcare otopeni. Este situata pe drumul national DN1 la doar cativa kilometri de aeroportul international Henri Coanda. Distanta este parcursa in cateva minute cu ajutorul masinilor de transfer. Acestea sunt puse in mod gratuit la dispozitia clientilor. Daca vrei sa iti faci rezervare, poti contacta firma la telefon sau poti completa un formular direct pe site-ul lor.. Pentru primele 24 de ore vei avea de platit 78 de lei. Pentru urmatoarele doua zile vei avea de achitat in plus 27 de lei pe zi. Daca doresti sa stationezi pentru mai mult de 3 zile, atunci restul perioadei se va taxa cu 21 de lei pe zi. 

 O alta firma de parcare sigura pentru tine si masina ta, este parcare in otopeni. Aceasta este situata la numai 3 minute de aeroport si ofera supraveghere video 24 de ore din 24. La dispozitia clientilor sunt puse 150 de locuri de parcare pentru autoturisme si microbuze. Pretul difera in functie de tipul masinii si perioada de stationare. Astfel, daca esti sofer de autoturism, vei avea de achitat intre 12.60 si 38.70 de lei pe zi. Daca detii un microbuz, vei avea de platit intre 16 si 53 de lei. 

Siguranta masinii tale depinde de alegerea ta. Vezi ofertele si opteaza pentru cea mai buna parcare. 

Postați comentarii