Idei minunate de decorațiuni pentru living vin de la Decodepot

Casa este locul unde ne retragem la sfârșitul unei zile pentru a ne odihni și pregăti pentru noi provocări. Totodată casa este și locul unde ne invităm prietenii și rudele pentru un eveniment special sau pur și simplu pentru relaxare.

Tocmai din acest motiv căutăm pe cât posibil să o mobilăm și decorăm în funcție de personalitatea și gusturile noastre. Încă din exterior fiecare detaliu va fi ales cu grijă atât pentru confort cât și din punct de vedere estetic. De cele mai multe ori esteticul este cel care atrage atenția, poate mai mult decât latura practică.

Pentru cei care sunt în căutare de idei pentru decorare, iată mai jos un articol pe această temă.

Livingul sau camera de zi, cu ce elemente o decorăm?

Una dintre principalele încăperi ale unei case, pe lângă bucătărie și sufragerie este livingul sau camera de zi. Se face des confuzie între living și sufragerie dar dimensiunile și funcționalitatea celor două sunt, de regulă, diferite.

Livingul este camera de zi, în care ne petrecem timpul stând comod pe o canapea la o  cafea. Acest lucru implică și o măsuță de cafea, un radio și câteva corpuri de mobilier ușoare. Sufrageria este mai mare, de obicei aici iau masa mai multe persoane, prin urmare va prezenta un aer mai sofisticat.

Tocmai pentru că vorbim aici de o cameră de zi, ideal ar fi să intre lumina soarelui cât mai mult posibil. Peste tot găsim idei de decoratiuni pentru living dar nu întotdeauna acestea corespund gusturilor personale. În magazinul online Decodepot se găsesc o serie de accesorii care vor pune în valoare livingul. Faceți click aici pentru mai multe detalii.

Spre exemplu, putem alege elemente moderne sau vintage, în funcție de ce atmosferă vrem să existe în încăpere. Pernele decorative sau decorațiunile din lemn pot constitui un aer boem, alături de lumânări parfumate în diverse culori.

Decorațiunile alese vorbesc despre noi și personalitatea noastră

Pentru că este o cameră special pentru relaxare elementele pe care se va pune accent sunt canapeaua și piesele de mobilier confortabile. Un ceas vintage ar da un aer romantic iar oglinzile și plantele ar trebui așezate în colțuri, dând acel aspect de rotunjire.

Decodepot recomandă și vaze de ceramică cu capac auriu/negru antichizat în care se pot pune flori proaspăt culese. Acestea vor înveseli încăperea. De asemenea un difuzor cu ulei esențial va parfuma aerul în mod subtil.

Un ton armonios al încăperii este dat și de pernele decorative și de păturile călduroase, mai ales în anotimpul rece.

O ramă foto din cadru împletit ar putea adăposti fotografia unei persoane dragi.

Iluminarea livingului este esențială pentru o atmosferă relaxantă

Pe lângă mobilier și elementele de decor enumerate este indicat ca livingul să beneficieze la lăsarea serii și de un iluminat corespunzător. Și aici Decodepot vine în întâmpinarea clienților săi recomandând lustrele cu abajur din iută sau lustrele de tip pendul mecanic. Iar o lampă decorativă de masă pe o nuanță bej-auriu va conferi o lumină caldă și romantică.

Pentru mai multe detalii privind produsele magazinului Decodepot accesați pagina oficială. Contact: comenzi@decodepot.ro

Postați comentarii