Îmbunătățește activitatea managerilor de resurse umane cu un soft recrutare personal

Pentru managerii de resurse umane, un soft recrutare personal și soft resurse umane sunt instrumente digitale care optimizează operațiunile de zi cu zi și îi ajută să-și atingă obiectivele mai rapid. În decursul unei luni de zile, ei sunt nevoiți să gestioneze un număr mare de CV-uri și alte documente necesare administrării de personal. Din aceste motive, ei își doresc soluții software intuitive care să le îmbunătățească activitatea de zi cu zi. Printre soluții regăsim: un soft recrutare personal, ori un soft resurse umane integrat cu diverse funcționalități. Programele de acest gen sunt dezvoltate pentru a sprijini specialiștii HR să-și îndeplinească sarcinile mult mai eficient.

În continuare, îți vom prezenta beneficiile pe care le va aduce implementarea unui soft resurse umane organizația ta. Pentru o procedură ușoară de atragere a candidaților potriviți pentru pozițiile deschise din companie, soluția poate fi un soft recrutare personal, integrat într-un soft resurse umane. Deoarece interacțiunea fizică este în continuare limitată, cea mai mare parte a interviurilor se desfășoară în format digital. Prin urmare, este nevoie de o aplicație performantă care să faciliteze legătura dintre companie și posibilul viitor angajat.

Găseste candidații potriviți pentru compania ta cu un soft recrutare personal

Prin intermediul unei soft resurse umane în care este implementat un soft recrutare personal, managerii HR pot căuta specialiștii în funcție de nevoile din companie. Ca alternativă la metoda clasică de cunoaștere între intervievator și candidat, folosirea unui soft recrutare personal face ca toate etapele interviului să se desfășoare online. În primul rând, omul de HR creează profilul candidatului ideal, chiar pe baza profilului altor angajați din companie.

Apoi, dintr-un soft recrutare personal, component al unui soft resurse umane, se selectează CV-urile dorite ale celor care au aplicat. Etapele următoare pot fi programate din aplicație și pot fi desemnați responsabilii care să completeze rezultatele și diverse notițe pentru fiecare candidat. Prin urmare, ai parte de o imagine de ansamblu a fiecărei situații în parte cu ajutorul unui soft recrutare personal. Totodată, vei putea lua mai repede o decizie informată și bazată pe feedback-ul fiecărui responsabil implicat în proces.  

Iată cum o soluție performantă îți poate reduce semnificativ timpul necesar pentru a găsi omul potrivit la locul potrivit. Un soft recrutare personal este integrat cu site-uri precum BestJobs sau eJobs, ceea ce îți poate mări și aria de căutare. Mai mult, acest modul dintr-un soft resurse umane îți permite să generezi rapoarte cu rezultatele, care intră în atenția managementului companiei. Disponibilitatea în mediul digital a resurselor necesare pentru recrutarea și selecția personalului eficientizează întreaga operațiune și îți simplifică misiunea de a ocupa o poziție disponibilă în organizația ta.

Pe lângă un soft recrutare personal, un soft resurse umane mai poate avea în componență și module pentru: onboardingul sau evaluarea angajaților, ori un portal al angajatului, care oferă o comunicare mult mai rapidă între salariați și managerii HR. 

UCMS by AROBS, companie dezvoltatoare de soluții software performante și intuitive

În cazul în care vrei ca managerii HR să ajungă mai ușor la candidații potriviți printr-un soft recrutare personal, apelează la UCMS by AROBS, companie cu o experiență de 25 de ani pe piața soluțiilor software. Ei au dezvoltat un soft resurse umane pe care îl inovează constant, True HR, care îți pune la dispoziție 19 module distincte. Ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS și fă următorul pas în transformea digitală a afacerii tale! Contactează-i prin email la office@ucms.ro sau la telefon 0720534424!

Postați comentarii