Impachetari tunel infrarosu | Beneficii de care nu ai mai auzit

Apeleaza si tu la impachetari tunel infrarosu

Diverse oferte sunt inca de acum disponibile pentru sarbatoarea de Paste. Indiferent daca alegeti impachetari tunel infrarosu, remodelarea corporala este o treaba extrem de solicitanta.

impachetari tunel infrarosu

Toate procedurile care vizeaza remodelarea siluetei unei femei sau imbunatatirea pe cat posibil a anumitor probleme estetice trebuie efectuate in conditii optime. Trebuie sa se conformeze terminologiei medicale si sa nu fie invaziv.

Prin urmare, inainte de orice tratament de slabire, pacientii ar trebui sa fie supusi unor teste pentru a elimina orice risc de alergii sau efecte secundare neprevazute.

Ce spun studiile

Am gasit o serie de studii si informatii in literatura si practica moderna pentru impachetari in tunel infrarosu No Cellulite, care este o modalitate convenabila si ieftina de a obtine efectele benefice ale luminii infrarosii in protocoalele de remodelare corporala. De aceea, Fysiogand va ofera acum oportunitatea de a efectua aceste impachetari in tunel infrarosu la super preturi.

Conform cercetarilor clinice si experientei din ultimii ani, caldura generata de lumina infrarosie poate patrunde rapid si nedureros in corpul uman 3-4 cm, incalzindu-se din interior spre exterior. Odata cu caldura, celulele adipoase cresc, deschizandu-se temporar pentru a elimina grasimea si toxinele – proces numit lipoliza.

Dupa golire, celulele adipoase se micsoreaza, provocand subtierea anumitor zone ale corpului: talie, abdomen, fese, piept, coapse sau brate. Acest proces, combinat cu presoterapia (obtinuta prin ambalare), va permite grasimilor lichefiate sa patrunda in sistemul limfatic si apoi in ficat, unde vor fi metabolizate si apoi eliminate prin tranzit intestinal, transpiratie, urina si alte forme de detoxifiere.

Ce intalnim in cadrul clincii

Cele mai comune pachete de caldura sunt cele care folosesc o crema anticelulitica care detoxifiaza si elimina retentia de lichide sau un pachet de namol super-puternic pe baza de alge active, care are un puternic efect anticelulitic.

Ambalajul are o durata de 40 de minute, care este timpul necesar pentru ca acea crema sa actioneze eficient, timp in care te poti aseza si relaxa in pat. Pana in acest moment, putem creste timpul de exfoliere a corpului cu microgranule de migdale (recomandam exfolierea corpului doar o data pe saptamana) si crema.

Puteti impacheta de 3-4 ori pe saptamana si puteti vedea rezultatele de la prima sedinta. Te asteptam la Fysiogand!

Postați comentarii