Importanta uniformelor antimicrobiene

Este recomandat ca medicii si asistentele sa poarte uniforme antimicrobiene, deoarece intr-un spital acestia iau contact cu diverse bacterii. Se opteaza des pentru halate medicale, in diverse culori, cum ar fi verzi, albe, albastre, roz sau gri.

Pe site-ul MediFashion.ro exista o gama diversificata de halate medicale, asa ca cei interesati pot accesa site-ul pentru a-si achizitiona cele mai calitative modele.

Cum se aleg uniformele antimicrobiene?

Dupa cum s-a mentionat si mai sus, purtarea unor uniforme antimicrobiene este obligatorie in domeniul sanatatii. In orice spital, igiena este cea care primeaza. Pacientii trebuie sa fie tratati in cele mai bune conditii.

Atunci cand se achizitioneaza uniforme antimicrobiene, trebuie sa se tina cont de faptul ca zilnic, atat medicii cat si asistentele au de facut diverse tratamente si interventii, ceea ce inseamna ca este nevoie de un stoc destul de mare de uniforme si halate. Dupa anumite interventii, uniforma trebuie spalata si dezinfectata.

Pe MediFashion toate uniformele sunt foarte practice, cu multe buzunare, in diferite forme si culori. Este foarte important ca halatul medical sa fie pe placul medicilor si asistentelor. Atat timp cat se simt bine in uniformele achizitionate, acestia vor avea o stare de bine si vor fi mult mai increzatori in fiecare zi.

Uniformele se aleg in functie de mai multe criterii, cum ar fi forma, culoare, dimensiune, material si pret. Depinde de preferintele cadrelor medicale. De obicei se opteaza pentru uniforme cat mai colorate, din bumbac. De ce bumbac? Ei bine, bumbacul este un material care ofera un nivel de confort ridicat.

Halate medicale | Uniforme antimicrobiene | MediFashion.ro

uniforme antimicrobiene

De asemenea, se aleg uniforme cu multe buzunare, in care medicii sa isi poata pune un pix, un carnetel si alte diverse instrumente. Zilele intr-un spital sunt foarte agitate, de dimineata pana seara. Medicii fug dintr-o parte in alta, incercand sa rezolve cat mai multe cazuri. Avand o uniforma cu buzunare, vor avea intotdeauna la ei ce le trebuie.

Achizitionarea unor uniforme antimicrobiene nu este deloc grea. Se recomanda optarea pentru uniforme colorate, din bumbac si cat mai practice. Pe MediFashion sunt puse la dispozitie o multime de uniforme foarte calitative, la preturi avantajoase. Spor la cumparaturi!

Postați comentarii