In ce activitati din gospodarie poti utiliza motoferastraiele?

Motoferastraiele fac parte din acea categorie de echipamente utile in orice gospodarie, datorita multitudinii de activitati in care pot fi intrebuintate. Indiferent de nivelul de experienta al utilizatorului, el poate gasi pe piata produse care sa i se potriveasca.

Astfel, pentru cei fara o mana formata in manipularea drujbelor, sunt recomandate, de regula, motoferastraie electrice.

In ce activitati se pot folosi motoferastraiele electrice

Acest tip de motoferastraie au o putere mai mica fata de cele cu motor termic si sunt mai usor de utilizat. Ele pot fi intrebuintate in cosmetizarea copacilor din livada sau din gradina, dar si pentru sarcinile de bricolaj din gospodarie, dar, modelele mai puternice pot fi utilizate si in atelierele de prelucrare a lemnului.

Motoferastraie electrice |Motoferastraie pe benzina | Ruris.ro

motoferastraie electrice

Un exemplu este electroferastraul DAC 322E, conceput pentru acest domeniu, dar si pentru cel al constructiilor. In plus, poate fi utilizat cu succes si in pregatirea lemnului pentru foc.

Este alimentat la 220V si are o putere de 2200 W. Acest model poate fi vizualizat pe site-ul producatorului, Ruris.ro, iar cei interesati il pot achizitiona din reteaua de magazine partenere Rurs, ce cuprinde peste 300 de puncte de vanzare.

Activitati in care pot fi folosite motoferastraiele pe benzina

Profesionistii aleg motoferastraie pe benzina, care sunt puternice si performante. Acestea se folosesc pentru o multitudine de activitati din orice gospodarie, dar si pentru uzul industrial: doboratul si sectionatul lemnului de esenta tare, in exploatatiile industriale, precum si in domeniul industrial forestier.

Pentru activitatile din gospodarie, printre care se numara: toaletarea sau taierea arborilor, peisagistica, lucrari tip hobby etc., un model potrivit este RURIS RM450, cu o capacitate buna de racire si filtrare, care-i asigura o performanta ridicata, dar si o manevrabilitate usoara.

In ceea ce priveste echipamentele profesionale, un exemplu este modelul RURIS 492, ce are o putere de 2,7 CP si o lungime a lamei ce il fac potrivit in domeniul industrial forestier, in special.

In concluzie, indiferent de tipul de activitate, pe piata sunt disponbile motoferastraie mai putin puternice sau performante, care pot fi utilizate, dupa caz, atat de persoane fara experienta, cat si de profesionistii in domeniu.

Postați comentarii