In ce situatii ai nevoie de serviciile de tractari auto?

Din nefericire, in fiecare zi soferii se confrunta cu diverse situatii ce necesita prezenta specialistilor in tractari auto din Bucuresti. Aceste evenimente din trafic sunt de fiecare neprevazute si au loc fie din cauza neatentiei soferilor, ori din imprudenta lor sau din cauza starii nefavorabile ale carosabilului.

Intr-un astfel de context AloTractari le este alatur celor care intampina probleme si zi si noapte.

Oricine se regaseste in urmatoarele 3 situatii, poate sa apeleze la Alotractari !

1. Defectiuni auto

Prima si cel mai des intalnita situatie este cea in care una dintre piesele masinii prezinta defectiuni. Acest lucru este usor de observat, oferind semne usor de sesizat, moment in care soferul este nevoit sa traga pe dreapta.

Atunci cand soferii incearca sa repare masina de unii singuri folosindu-se strict de instrumentele pe care le au la indemana, risca sa agraveze defectiunile.

De aceea, AloTractari.ro se va ocupa rapid si profesionist de transportarea masinii catre cel mai bun service ori catre locatia stabilita de proprietar. In felul acesta, autoturismul va fi verificat si reparat de specialisti in cel mai scurt timp.

2. Accident rutier

Atunci cand autoritatile permit acest lucru, masinile pot fi mutate de la locul accidentelor rutiere. Indiferent daca in urma impactului masina se mai afla sau nu pe carosabil, AloTractari o poate reloca spre un service autorizat pentru verificari si eventuale reparatii.

Tractari auto din Bucuresti | Tractari auto non-stop | AloTractari.ro

tractari auto non-stop

Este posibil ca in urma unui impact auto minor, masina sa nu prezinte semne la prima vedere. Cu toate astea, vizita la un service pentru confirmarea ca autoturismul poate fi condus in continuare, este esentiala.

3. Blocarea masinii pe trasee off-road

Este posibil ca in timpul unui traseu off-road, masina sa derapeze si sa ramana blocata in noroi. Drumul fiind alunecos, masina ar putea ramane blocata intr-o vale sau intr-o zona abrupta, ceea ce pune in pericol viata soferului: masina se poate rasturna daca echipa de tractari nu intervine imediat.

Cea mai buna solutie pentru tractarea masinilor de pe un traseu off-road este apelarea la tractari auto non-stop. Operatorii AloTractari vor raspunde apelurilor intotdeauna, urmand ca o echipa sa se deplaseze la locul stabilit de proprietarul masinii de indata.

Astfel de servicii pot fi gasite pe site-ul AloTractari, la preturi foarte accesibile, calculate in functie de cat cantareste masina si distanta pana la punctul de predare.

Postați comentarii