Impachetari tunel infrarosu benefice in slabitul rapid

Cu impachetari tunel infrarosu slabesti uniform

impachetari tunel infrarosu

La revedere celulita! Alege si tu impachetari in tunel cu infrarosu anti celulita. Este un echipament profesional de slabit cu infrarosu, efect termic rapid si efect vizibil instantaneu. De fapt, este o infrastructura cu efect termic care reduce rapid greutatea (kg si cm). Ideal pentru tratamente anticelulitice si impachetari corporale.

Razele infrarosii patrund 5-6 cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor adipoase. Caldura intensa generata de razele infrarosii din cadrul sedintelor de impachetari tunel infrarosu topeste grasimea corporala in exces. Efectul tratamentului cu infrarosu este remarcabil: circulatia sangelui este mult imbunatatita, sistemul imunitar este intarit si greutatea corporala este redusa in kilograme si centimetri. Profita si tu de aceste avantaje in cadrul clinicii de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti!

Detalii despre procedura

Sedintele de impachetari in tunel pentru celulita reprezinta un fel de sistem profesional care poate reduce greutatea (kg) cu infrarosu, cu efect de incalzire rapida si efect vizibil instantaneu. Totul este o infrastructura cu efect termic care poate pierde rapid in greutate in kilograme si centimetri. Se recomanda pentru tratamente anticelulitice si impachetari corporale.

Alege Fysiogand

Profitati de preturi preferentiale pentru clientii clincii de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti, fara a fi nevoie de operatii dureroase precum liposuctia.

Sarbatorile de primavara ce urmeaza sunt cel mai potrivit moment. Din punct de vedere financiar si din punctul de vedere al obtinerii de rezultate.

Multi oameni isi sculpteaza corpul in timpul acestei perioade si se bucura de efecte de invidiat vara.

Ce mai astepti? Foloseste promotiile afisate pe site pentru impachetari in tunelul no cellulite ca sa ajungi la forma pe care ti-o doresti. Iata preturile avantajoase!

PRETURI IMPACHETARI TUNEL INFRAROSU NO CELULLITE:

Impachetari tunel tehnologia No Cellulite – 30 minute – 50 lei;

Impachetari tunel tehnologia No Cellulite 40 minute – 60 lei;

Impachetari tunel tehnologia No Cellulite 60 minute – 70 lei;

Postați comentarii