In ce situatii aleg romanii torturi personalizate? De ce sa o faci si tu?

Romanii sunt mari amatori de dulciuri si nicio petrecere a acestora nu poate avea loc daca nu este insotita si de un moment dulce, reprezentat adesea de tort.

Un comportament care este tot mai vizibil in randul romanilor, in ultima perioada, este insa acela de a comanda torturi personalizate, pentru aproape orice ocazie.

Cand aleg oamenii torturile personalizate?

Motivele pentru care oamenii aleg sa faca pe comanda torturi personalizate sunt foarte multe si diverse. Acestea tin, in general, de dorinta acestora de a face un gest special, prin care sa surprinda oamenii dragi.

Torturi personalizate | Tort de majorat | eTorturi.ro

torturi personalizate

De exemplu, alegand un tort de majorat personalizat, parintii pot transforma petrecerea aniversara a copilului lor intr-una foarte speciala.

Un astfel de tort poate reda o pasiune sau o dorinta arzatoare a sarbatoritului, care la vederea tortului respectiv va fi si mai emotionat. Astfel ca surprinderea, intr-un mod placut, a sarbatoritului este unul dintre principalele motive pentru care romanii au aceasta optiune.

De asemenea, printr-un tort personalizat poate fi marcat un moment important din viata, de la absolvire si obtinerea job-ului mult visat, la cererea in casatorie sau nasterea primului copil. Toate aceste sunt etape firesti, dar extrem de importante in viata unui om.

De ce sunt preferate torturile personalizate?

Alegand sa isi personalizeze tortul, oamenii nu au libertate numai in ceea ce priveste modul in care acesta va fi decorat, ci si in ceea ce priveste compozitia. La cofetaria online eTorturi.ro, clientii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de sortimente de torturi, astfel ca vor gasi, cu siguranta, unul pe placul lor.

In cazul in care un anumit sortiment contine un ingredient care nu este pe placul unui client, exista posibilitatea – numai in anumite situatii – ca acel ingredient sa fie eliminat sau inlocuit.

De exemplu, in cazul tortului casei de la eTorturi, unii clienti pot alege sa elimine visinele alcoolizate, desi acestea sunt cele care fac acest tort special.

In concluzie, torturile personalizate ofera o mare libertate in ceea ce priveste alegerile clientilor, in functie de gusturile si preferintele pe care le au.

Postați comentarii