Ce face implantul dentar unul dintre cele mai eficiente solutii pentru restaurarea danturii?

Integritatea danturii nu este importanta numai pentru un zambet frumos, ci si pentru starea de sanatate generala. De aceea, tot mai multi oameni care doresc sa isi restaureze dantura si sunt in cautarea celor mai bune si eficiente solutii.

Cei care cauta tratamente cu implant dentar in Bucuresti pot apela la serviciile clinicii Plaza Dent, o clinica stomatologica ultramoderna, care pune la dispozitia pacientilor sai tratamente cu abordari multidisciplinare.

De ce este implantul dentar una dintre cele mai populare solutii?

Motivul pentru care oamenii solicita tot mai des inlocuirea dintilor lipsa cu implanturi dentare este dat de multiplele beneficii pe care acesta le ofera, iar unele dintre cele mai importante beneficii sunt rezultatele eficiente, sansele de reusita ale unui astfel de tratament de restaurare a danturii fiind de aproximatic 98%.

De asemenea, durata de viata a implantului este un alt motiv pentru care oamenii il prefera in detrimentul altor solutii de inlocuire a dintilor lipsa. Daca este ingrijit corect, un implant dentar poate rezista pana la 15-20 de ani sau chiar tot restul vietii.

Clinica stomatologica din sector 6 | Implant dentar in Bucuresti  | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Pentru acest lucru este important insa si procedeul de inserare, care trebuie executat corect si cu materiale de cea mai buna calitate. Clinica stomatologica din sector 6, Plaza Dent beneficiaza, pentru acest tratament, nu numai de aparatura medicala ultraperformanta, ci si de o echipa de medici profesionisti si experimentati.

In ce consta tratamentul cu implant dentar?

In ceea ce priveste tratamentul cu implant dentar, la PlazaDent.ro, pacientii au posibilitatea de a beneficia atat de tratament cu implant dentar intr-o zi, cat si un tratament complet de restaurare a danturii.

Desi durata unui tratament complet cu implant dentar este una indelungata, ce poate fi cuprinsa intre 2 si 6 luni, eficienta rezultatelor este principalul obiectiv al tratamentului. Astfel, pacientii se vor bucura de o dantura completa si sanatoasa, precum si de un zambet frumos, fara sa fie afectati si alti dinti de aceasta procedura.

Prin urmare, avantajele implantului dentar sunt foarte multe, in timp ce dezavantajele sunt minime, ceea ce transforma acest tratament intr-unul foarte eficient pentru restaurarea danturii.

Postați comentarii