Institutul de Moda “Salomeia Truta”: cursuri de specializare si hobby

Institutul de moda „Salomeia Truta” are o vechime de peste 9 ani si este specializat pe cursuri de croitorie, cursuri de constructor tipare si cursuri de design vestimentar. Fiind fondat de un designer vestimentar, Institutul de moda intelege perfect nevoile cursantilor sai. Toate cursurile sunt concepute pentru o intelegere mai buna si o asimilare mai usoara a informatiilor. Programa cursurilor este bazata pe o impletire armonioasa dintre teorie si practica.

Cursurile de croitorie sunt ideale pentru incepatori deoarece toata teoria, dar si partea practica este luata de la zero. De-a lungul acestor cursuri se va invata tiparul de baza pentru 5 produse: fusta, rochie, camasa, sacou, pantalon. De asemenea, se vor realiza si transformari, pornind de la tiparul de baza. Toti cursantii vor avea de facut un proiect la finalul cursului.

Cursurile de constructor tipare se face atat manual, cat si in Gemini CAD. Si la aceste cursuri, teoria se imbina cu practica si totul se incepe de la zero. La sfarsit, cursantii vor sti cum sa realizeze si sa gandeasca tiparul unei piese vestimentare dupa o imagine, o schita, un video, etc.

Cursurile de design vestimentar vor pune imaginatia cursantilor la incercare. Teoria acestui tip de curs contine toate detaliile de care are nevoie un viitor designer. Un modul de croitorie este implementat in programa, iar cursantii vor invata cum sa conceapa si sa realizeze o colectie.

Cursurile individuale sunt ideale pentru cei care isi doresc sa se perfectioneze in croitorie, design sau constructia tiparelor. In acelasi timp, cursul individual este indicat si pentru incepatori, programa fiind stabilita in functie de cerintele cursantului.

Institutul de Moda "Salomeia Truta"

Institutul de moda „Salomeia Truta” este alaturi de absolventii sai chiar si dupa terminarea cursurilor, cu sfaturi despre deschiderea unei afaceri in domeniul modei. Calitatea cursurilor oferite de Institutul de moda „Salomeia Truta” se reflecta in actiunile cursantilor sai. De aceea, suntem mandri ca avem absolvenit care au devenit designeri de succes atat in tara, cat si in strainatate.

Postați comentarii