Salonul de frizerie canina aproape de blanosul tau

Salonul de frizerie canina AlphaPet este mereu alaturi de blanosul tau cu cele mai bune servicii de cosmetica, tuns si spa. Echipa noastra este formata din groomeri experimentati care inteleg nevoile oricarui catel, in functie de rasa acestuia. De aceea, ne dorim sa ne perfectionam continuu conform necesitatilor clientilor nostri.

Serviciile oferite de salonul nostru:

Baita cainelui este o componenta extrem de importanta in tot procesul de grooming. Dispunem de cele mai noi echipamente si produse profesionale pentru o baita completa, relaxanta si cu rezultate vizibile asupra pielii si blanitei. Sampoanele, balsamurile si mastile folosite de noi sunt de cea mai buna calitate din gama profesionala canina.

Tunsul cainelui este realizat cu maxima precizie si in conditii de siguranta. Inainte de a da o forma finala tunsorii, ne consultam cu stapanul pentru luarea celei mai bune decizii. Orice tunsoare canina trebuie facuta si in functie de tipul de blana sau rasa cainelui.

frizerie canina Alphapet

Taiatul unghiilor si curatarea urechilor trebuie facuta periodic pentru evitarea aparitiei unor probleme precum disconfortul creat pentru catel sau infectii. Groomeri nostri realizeaza acest serviciu cu mare grija, folosind echipamentele necesare pentru un plus de siguranta.

Uscatul blanitei este realizat cu un uscator profesional, destinat cateilor, la o temperatura optima. Catelul tau va avea parte de confort si multa atentie din partea echipei noastre pe parcursul acestui proces.

Tratamente spa Nagayiu CO2 si Madra Mor sunt serviciile extra pentru un plus sanatate, o blanita si o piele cu un aspect imaculat. Aceste tratamente contribuie la refacerea pielii cu probleme, dar si pentru intretinerea acesteia. Cainele tau va avea o blanita stralucitoare, iar pielea lui va beneficia de toate substantele nutritive necesare.

Salonul de frizerie canina AlphaPet are mereu grija de catelul tau si dispune mereu de cele mai bune dotari pentru ca serviciile oferite sa fie mereu la standarde superioare profesionale.

Postați comentarii