IRIS Robotics anunță că donează viziere instituțiilor și centrelor medicale din Iași

IRIS Robotics, o companie de tech din Iași a anunțat că au început producția de viziere ce au ca scop protejarea întregului personal din instituții, spitale sau clinici.

Ei au anunțat și că aceste viziere de protecție sunt complet gratuite. Pentru a face rost de ele, instituțiile sau spitalele din Iași îi pot contacta la datele disponibile pe website-ul lor.

Andrei de la IRIS Robotics, General Manager, a declarat: „Suntem solidari cu tot ce se întâmplă în România și vrem să oferim sprijinul nostru cum se poate mai bine.

Momentan logistica ne permite să printăm și să donăm 60 de viziere lunar instituțiilor și centrelor medicale din Iași. Am donat până acum peste 100 de viziere.”

Orice persoană se poate implica în aceasta inițiativă. Toate detaliile despre cum poți ajuta și tu se află în articolul publicat de cei de la IRIS Robotics pe blogul lor – inițiativa covid-19.

Dar cu ce ajută aceste viziere de protecție?

Deoarece singurele locuri prin care virusul Covid-19 poate intra în organismul uman este la nivelul capului, mai exact gură, nas sau ochi, este vital să protejăm această zonă.

Vizierele sunt ca un strat protector între personalul medical și mediul exterior. Spre exemplu dacă un pacient strănută sau încearcă să pună mâna pe fața acestora, vizierele vor împiedica contactul direct cu pielea.

Chiar pot să îi ferească pe medici sau restul personalului de ei înșiși împiedicându-i din a-și atinge din greșeală zona feței și contacta virusul în cazul în care nu aveau mâinile dezinfectate.

Încă un lucru demn de notat despre aceste viziere este că modul lor de producție a fost realizat cu ajutorul imprimantelor 3D. Cei de la IRIS au spus că datorită printatului 3D pot produce mult mai multe viziere în comparație cu vechile metode de producție.

Ne bucurăm că în astfel de momente putem construi lucruri nu numai pentru noi, ci și pentru siguranța celor din jur.” au comentat cei din echipa IRIS Robotics.

Este esențial să ne pregătim cât mai bine pentru că nu se știe niciodată când situația se poate înrăutății și în țara noastră. Putem lua exemplu de la țările deja lovite de acest virus și să învățăm ce trebuie făcut.

IRIS Robotics sunt o companie din Iași ce se ocupă cu soluții și tehnologii de înaltă inginerie pentru dezvoltarea afacerilor.

Important: toate instituțiile, spitalele, cadrele medicale din Iași care văd acest mesaj, pot lua legătura direct cu compania IRIS Robotics petru a-i aproviziona gratuit cu viziere de protecție.

Pentru celelalte orașe, toate comunitățile de printare 3D sau oricine deține o imprimantă 3D, se poate implica la nivel local, pentru o acoperire cât mai bună a nevoilor celor din linia întâi.

Detalii: https://blog.irisrobotics.ro/covid-19/

Mail: contact@irisrobotics.ro

Postați comentarii