S-a lansat Lucrareamea.ro, platforma online pentru iubitorii de proiecte DIY

Lucrareamea, o platformă online destinată proiectelor și pasionaților de lucrărilor DIY (do it yourself) a anunțat că tocmai ce și-a început activitate.

Echipa de tineri Timișoreni ce se află în spatele platformei a anunțat că Lucrareamea este o platformă online unde cei curioși pot învăța ușor și din surse sigure cum trebuie să decurgă cu bine o lucrare de amenajare sau redecorare a casei sau a unei curți.

Astfel pasionații pot accesa site-ul lor, Lucrareamea.ro unde sunt încărcate bloguri, articole și ghiduri care explică în detaliu tot ce ține de desfășurarea unui proiect DIY. De la care sunt pașii prin care trebuie să treacă cineva, cum decurge un proiect, ce cantități de materiale trebuie, plus multe altele.

Platforma va ajuta persoanele care iubesc să facă proiecte cu mâna lor, dar nu vor neaparat să meargă prin o mulțime de magazine pentru a alege produsele perfecte. 

Astfel ei pot livra un pachet care include tot ce este nevoie pentru a realiza de la zero un proiect DIY:

  • Calcularea materialelor necesare;  
  • Un ghid pas cu pas care să te ajute pe parcursul proiectului;
  • Materialele necesare;
  • Sfaturi dacă te împotmolești;

De asemenea, întreaga echipă se ghidează după motto-ul Vreau, pot, trebuie! Au o misiune bine definită. Își doresc să fie mai mult decât un blog de inspirație sau un ghid de montare. Vor să fie principalul formator de generații DIY.

Așa că pun foarte mult timp și efort în materialele postate pe site-ul lor cât și în proiectele fiecărui client. Materialele sunt atent alese și măsurate încât la final clientul să aibă un proiect complet fără resturi rămase. Instrucțiunile sunt în format video, poze, cât și text, foarte ușor de urmărit.

Lucrareamea este o alternativă plăcută plăcută pentru pasionații de proiecte DIY care doresc să pună în practică proiecte DIY și sunt în căutarea inspirației.

Dacă te găsești și tu în necesitatea de a face o lucrare în jurul casei, dar vrei să rămâi cât mai în siguranță, poți apela cu încredere la Lucrareamea.ro.

Lucrareamea este o companie ce tocmai și-a început activitatea pe piața românească ce are în spate o echipă de tineri Timișoreni pasionați la rândul lor de lucrări DIY.

Email: office@lucrareamea.ro

Website: https://lucrareamea.ro/

Postați comentarii