La Marola gasesti tevi rectangulare la un pret avantajos!

Domeniul constructiilor se afla intr-o continua schimbare, mai ales ca tehnologia este de partea mesterilor si a persoanelor fizice din aceasta sfera. Acestia stiu cat de importanta este alegerea unor materiale de constructii calitative si dure pentru viitoarele proiecte de constructii. Gama de tevi rectangulare reprezinta alegerea principala pentru cei care sunt in cautarea unor materiale dure, rezistente si care ofera un raport calitate – pret excelent pentru consumator.

Care sunt cele mai cautate dimensiuni pe care le au aceste tevi rectangulare?

tevi rectangulare

Gama de tevi rectangulare sunt atat de populare datorita unor caracteristici ce le confera mai multa rezistenta, duritate, dar si datorita stratului protector de zinc pe care il au pus pe toata lungimea acestora. Cunoscute si sub denumirea de profile patrate, acestea pot sa fie integrate intr-o diversitate de proiecte, printre care amintim si cele in care este necesara o rezistenta mare la presiuni mari.

Arhitetcura le permite sa fie transportate in conditii usoare si optime pentru a ajunge in regula la destinatia finala. Fata de restul materialelor cu care mesterii au fost obisnuiti, acestea se bucura de o rezistenta mai mare din exterior, astfel ca rezultatul final confera o stabilitate a ansambului in care sunt integrate. Dimensiunile acestor tevi rectangulare difera in functie de necesitatile propiectului in care sunt integrate, astfel ca pentru proiectele in care este nevoie de o rezistenta mai buna la presiunile mari sunt necesare niste dimensiuni si grosimi mai mari pentru a face fata.

Stratul de zinc le confera o rezistenta mai mare!

Categoria de materiale de constructii din care fac parte aceste tevi rectangulare se divizeaza in doua mari categorii, respectiv obtinerea acestora prin laminare la cald sau obtinerea prin intermediul deformarii la rece. In functie de procesul prin care sunt obtinute, automati propritatile vor fi diferite.

In acest fel, caracteristicile mecanice si proprietatile tehnice sunt diferite, iar produsele in parte potrivite pentru proiecte particulare. Cele mai populare domenii in care se regasesc acestea sunt industria constructoare de masini, stalpii pentru garduri, rame pentru porti de acces, structurile realizate din otel, balustradele, cadrele, rafturi, etc. La Marola gasesti cele mai calitative produse si materiale de constructii pentru proeicte moderne si rezistente!

Postați comentarii