Le-am oferit părinților tot confortul de care aveau nevoie aducându-i la un cămin din Botoșani

Majoritatea bătrânilor au nevoie de ajutor și sunt rare cazurile în care se descurcă singuri atunci când vârsta este înaintată. Fie din cauza bolilor, fi din cauza vârstei, traiul devine din ce în ce mai greu, iar ajutorul este vital în toate aceste cazuri. O zi în care copii sau nepoții îi vizitează pe bătrâni este echivalentă cu o veșnicie, lucru pe care și-l doresc din tot sufletul. De cele mai multe ori, necesită ajutor pentru mersul la toaletă, pentru mâncare, dar și pentru petrecerea timpului liber. În general, copii sau nepoții nu au la dispoziție timpul pe care și l-ar dori, însă acest lucru nu trebuie să reprezinte o problemă. În Botoșani ai la dispoziție căminul ideal pentru părinții și bunicii tăi.

Căminul Sf. Nicolae din Botoșani este o locație excelentă pentru persoanele cu dizabilități și cele cu o vârstă înaintată. În permanență, ei se vor bucura de îngrijire optimă și de atenție constantă din partea personalului calificat. Fiecare caz care vine în cadrul căminului are parte de îngrijire atentă și de tratamente optime pentru ca bătrânețea sau boala să nu mai pară la fel de grele. Căminul de odihnă Sf. Nicolae din Botoșani reprezintă o alegere perfectă pentru a le oferi o nouă casă celor în vârstă.

În cadrul acestui cămin se regăsesc persoane specializate în îngrijiri medicale, lucru care nu poate decât să îi bucure pe bătrâni și nu numai. Pentru a discuta despre preț, ai la dispoziție întreaga echipă a azilului, unde vei alege condițiile de cazare, dar și serviciile de care are nevoie persoana în cauză. Din fericire, le-am oferit părinților tot confortul de care aveau nevoie aducându-i la un cămin de bătrâni din Botoșani. Căminul Sf. Nicolae este locația perfectă!

Momente de recreere și socializare la căminul de bâtrâni din Botoșani

Seniorii se pot bucura de momente speciale împreună cu alte persoane. Ei pot alege în funcție de preocupări și dorințe, activități diferite individuale sau de grup. Se pot face activități fizice, de socializare, cât și activități artistice. Este important ca totul să fie în cele mai bune condiții, pentru ca psihicul bătrânilor noștri să nu aibă de suferit. Acest lucru se întâmplă în totalitate în cadrul acestui cămin, totul fiind optimizat pentru nevoile lor.

Activitățile fizice pot varia de la exerciții și programe de recuperare, plimbări în aer liber, excursii, până la serate de dans și grădinărit. În acest fel, timpul liber pare mult mai armonios.

Beneficiile azilului de bătrâni

Ca și în orice altă locație, trebuie să știi care sunt beneficiile acesteia, pentru ca bătrânii să fie în siguranță. Ei au parte de un spațiu generos de recreere, cu livadă, bibliotecă, sală de sport, camere luminoase, asistenți medicali, kinetoterapeuți, curățenie zilnică, asistenți sociali, dar și un meniu personalizat pentru nevoile lor.

Totul se desfășoară în așa fel încât seniorii să se simtă cât mai bine la Casa de Odihna Sf. Nicolae, alături de personal calificat și alți prieteni.

Date de contact: 0752220402

Postați comentarii