Lustre LED – Electric Concept ofera preturi unice

Fără să-ți mai fie greu să economisești, acum poți aplica simplu – lustre LED

S-ar putea să fi auzit de prietenii sau cunoscuții tăi care foloseau lustre LED în casele lor. Ei bine, în comparație cu lămpile incandescente sau fluorescente compacte, lămpile cu LED fluorescente compacte sunt produse „verzi”, au o durată de viață mai lungă și îți reduc semnificativ facturile la electricitate în prima lună.

lustre led

De altfel, studiile arată că aceste sisteme de iluminat pot reduce consumul de energie cu 80%-90% comparativ cu lămpile incandescente.

Aceste noi sisteme de iluminat sunt folosite în medie aproximativ 3 ore pe zi, deci sunt garantate chiar și 50.000 de ore. Deci mai multă iluminare și mai puține probleme cu facturile la electricitate.

Este durabil: în general, produsele de iluminat cu lustre LED sunt mult mai puțin sensibile la șocuri sau vibrații. În comparație cu alte alternative de iluminat, cum ar fi lămpile incandescente sau fluorescente, aceasta duce la o rezistență electrică mai mare în timp la temperaturi scăzute, rezultând o durată de viață mai lungă: o sursă de lumină cu filament (incandescent) în comparație cu lustre LED.

Aceste lustre LED pot rezista de până la 50 de ori mai mult, de 2-3 ori mai mult decât sursele de lumină fluorescentă compactă (becuri economice, tuburi cu neon).

Economii de energie pe termen lung: Prin înlocuirea surselor tradiționale de lumină cu filament (becuri cu incandescență), puteți economisi până la 80% sau chiar 90% din energie. Daca inlocuiesti acele surse de lumina fluorescente compacte (becuri economice, tuburi neon), poti economisi pana la 50% din cost.

Investiție mai mică: Deoarece becurile din aceste lustre LED au o durată de viață mai lungă (până la 50.000 de ore), sau sursa de lumină care utilizează această tehnologie este utilizată în medie 3 ore pe an, timpul de amortizare pentru bec sau sursa de lumină este în vârstă de aproximativ un an.

Aproximativ 20% din electricitatea mondială este folosită pentru iluminat.

Postați comentarii