Masa sampling este ideala pentru procesul de vizualizare si testare produs

Alege masa sampling de la calitate

Te-ai gandit vreodata ca un instrument precum o masa de sampling, unde ar trebui plasata intr-o campanie, ti-ar putea oferi vizibilitate in fata publicului tinta? A avea un astfel de produs la locul potrivit la momentul potrivit va fi de ajutor si nu va aduce decat cel mai inalt nivel de venituri afacerii tale. Nu e de mirare ca popularitatea acestor produse a crescut semnificativ in ultimii ani, iar expertii au realizat potentialul si l-au valorificat.

De cate ori ai incercat un produs in supermarket?

masa sampling

Testarea produselor este atunci cand o companie le cere clientilor sa incerce un produs gratuit in schimbul unui feedback sincer sub forma de recenzii sau postari pe retelele sociale.

Evenimente ca acesta sunt o modalitate excelenta pentru marci de a aduna rapid recenzii despre produse noi. Acest proces se poate realiza cu ajutorul unui sistem de tip masa sampling.

Expertii considera ca marcile primesc aproximativ 45 de recenzii in schimb pentru fiecare 50 de mostre pe care le trimit. Chiar si un produs cu cinci recenzii are 270% mai multe sanse de a cumpara decat un produs fara recenzii.

Intra acum aici pentru mai multe detalii: https://www.mareleprint.ro/solutii/sisteme-de-expunere-signalistica/sisteme-expozitionale/masa-de-samplig/

Care sunt principalele avantaje?

Acest sistem de masa sampling nu trebuie pierdut sub nicio forma ca parte a unei promotii! Ca suport portabil, principalul sau avantaj este ca este foarte usor de asamblat si dezasamblat, necesitand o singura persoana si nicio echipa profesionala suplimentara.

La Marele Print, iti poti personaliza standul dupa bunul plac, iar daca nu ai pe cineva care sa te ajute cu grafica, expertii din echipa producatorului te vor ajuta. Masa de prelevare este realizata din PVC, un material rezistent si gros, si este formata dintr-un corp cu suport si cap, toate intr-o punga portabila.

Prin urmare, se poate spune ca principalele caracteristici sunt usoare si durabile, usor de dezasamblat si asamblat si au spatiu de depozitare in interior. Are si manere laterale, facand manevrarea mai usoara.

Te asteptam cu drag pe Marele Print pentru a va face o oferta!

Postați comentarii