Castiga timp si bani apeland la metoda PDR de indreptare a caroseriei

Vrei ca masina ta sa aiba caroseria uniforma si neteda ca in plima zi de iesire din fabrica? Acum poti apela la Tehnica-PDR pentru a rezolva rapid si eficient problemele create de furtunile cu grindina sau de coliziunile usoare. Vei beneficia de profesionalism, seriozitate si cele mai bune rezultate in reparatia caroseriei cu metoda PDR (paintless dent repair). Fata de reparatiile traditionale, tehnica PDR de reparatii lovituri grindina fara vopsire, costa mult mai putin si este si mult mai rapida.

Cu PDR, panoul original este repus in forma fara a mai fi necesare revopsirea sau inlocuirea tablei. Astfel, se reduce considerabil manopera si costurile sunt mult mai mici.

In ce consta tehnica PDR?

Metoda de inlaturare a adanciturilor fara vopsea (paintless dent repair), pe scurt PDR, remediaza adanciturile minore si zgarieturile de pe caroserie prin remodelarea panoului corpului afectat. Procedeul implica impingerea usoara a zonei deteriorate din interior spre exterior, pana cand panoul revine in forma originala. Penru ca suprafata exterioara este neatinsa, procedeul nu necesita revopsire si nici un panou nou.

Cand se poate apela la tehnica PDR?

Tehnica PDR se poate aplica ori de cate ori vopseaua si panoul avariat si-au pastrat flexibilitatea. Cu cat adancitura este mai mica, cu atat sunt sanse mai mari ca reparatia sa poate fi realizata prin metoda PDR. Astfel, aceasta se poate folosi cu succes pentru a remedia daunele cauzate de grindina sau de loviturile minore ale aripilor.

Benficiile tehnicii PDR

Reparatiile traditionale ale caroseriei implica inlocuirea placilor deteriorate sau metode de indreptare care, la final, creeaza necesitatea revopsirii. Cu PDR, insa, nu va fi necesar revopsirea, iar timpul de reparatie este minimizat. Preturile sunt cu mult mai mici decat in cazul reparatiilor traditionale si se calculeaza in functie de suprafata si de dimensiunea adanciturilor din caroserie.

De ce sa faci reparatii de lovituri grindina fara vopsire la Tehnica-PDR?

Acum poti beneficia de servicii profesionale de reparatii fara vopsire la Tehnica-PDR.ro, o firma cu experienta de peste 15 ani in acest domeniu. Iata ce ii recomanda:

  • Profesionalismul acestei firme este recunoscut atat in tara, cat si peste hotare, in tari precum Germania, Austria, Italia, Elvetia, Spania sau Australia.
  • Pretul total poate fi estimat in cateva minute, astfel incat sa stii exact cat va trebui sa platesti pentru intreaga reparatie.
  • Tehnicienii de la Tehnica-PDR au experienta si sunt specializati in arta indreptarii caroseriei fara revopsire si dispun de toate instrumentele necesare pentru acest tip de reparatii.

Caroseria masinii tale a suferit in urma unei furtuni cu grindina sau a unui impact minor? Alege sa economisesti timp si bani si sa apelezi la serviciile oferite de Tehnica-PDR. In cel mai scurt timp, masina ta va arata exact ca atunci cand a iesit din fabrica.

Beneficiaza si tu de servicii profesionale si de expertiza unei echipe care are colaborari cu strainatatea si iti poate garanta lucrari de calitate.

Postați comentarii