Mergi in vacanta si lasa masina intr-o parcare privata din aeroport

Transportul cu masina este pentru multi indispensabil, iar o parcare privata langa aeroport Otopeni face ca masina personala sa poata fi folosita oriunde. Chiar si atunci cand pleaca in vacanta, soferii pot avea incredere in serviciile companiei care ofera parcare private langa Otopeni – Park4Fly.

Park4Fly apartine de grupul WLC Auto, care din pasiune pentru masini si din dorinta ca oamenii sa dispuna de confort sporit, au creat servicii diverse in acest sens. Unul dintre acestea este reprezentat de parcarea privata de langa aeroport, pentru care soferii isi pot face o rezervare simplu si rapid, accesand site-ul Park4Fly.ro.

Parcarea privata reprezinta un concept foarte avantajos pentru soferi. Calatoriile cu masina sunt incomparabile cu alte forme de transport: tren, taxi, autobuz sau metrou. Chiar si cei care urmeaza sa calatoreasca cu avionul si vin dintr-un alt oras din Romania cu masina pot accesa o parcare privata. Este cea mai buna optiune de luat in considerare in detrimentul calatoriei cu trenul.

Cine poate accesa serviciile pentru o parcare privata de langa aeroport Otopeni?

Orice persoana care fizica sau juridica ce are nevoie de un loc sigur, supravegheat, pentru autoturism poate apela la serviciile de parcare langa aeroport de la Park4Fly. Compania pune la dispozitie servicii complete:

  • parcare auto la doar 0.8km de Aeroport Otopeni;
  • transfer parcare – aeroport si inapoi;
  • oferte personalizate pentru parcare pe termen lung: peste 30 de zile;
  • asistenta 24/ 24;
  • imagini video cu parcarea, disponibile in orice moment;
  • parcarea este supravegheata atat video, cat si de catre un angajat.

Parcare privata langa aeroport Otopeni | parcare langa aeroport de la Park4Fly | Park4Fly.ro

parcare privata langa aeroport Otopeni

Care sunt preturile pentru parcare?

Park4Fly dispune de un simulator de preturi online. In functie de data si ora sosirii/ plecarii, soferul afla in doar cateva secunde costurile percepute. Printre beneficiile incluse in pretul final se numara si transferul individual de la si catre aeroportul Otopeni, precum si supravegherea video 24/7. La preturile afisate in simulatorul online nu se adauga niciun fel de taxa ascunsa sau comisioane. In plus, cu cat perioada de parcare este mai mare, cu atat pretul pentru o zi scade, putand ajunge chiar si la 10 RON/ zi.

Preturile difera si in functie de tipul de masina: microbuz sau autoturism.