Motive pentru a citi poezii si pentru a cumpara carti de poezii de la anticariat

Din cele mai vechi timpuri, poezia a fost considerata un mijloc de relaxare, de stimulare a imaginatiei, a creativitatii si a intelectului. Poetii romani au ajuns sa fie cunoscuti peste hotare cu operele clasice sau contemporane. Astfel, poeti precum Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Octavian Goga au dus numele tarii in literatura universala.

Pasionatii de lectura pot gasi carti de poezii mai noi sau mai vechi in cadrul ofertei unui important anticariat de carti online, unde preturile sunt mici, iar numele scriitorilor cantaresc greu. Specialistii de la https://www.printrecarti.ro/ recomanda cumparatorilor si cititorilor pasionati de poezie atat volume de poezii ce apartin unui singur autor, cat si volume care cuprind poezii ale mai multor autori cunoscuti, pe un anumit subiect.

Carti ieftine online sunt disponibile celor care doresc sa se relaxeze citind poezii, parintilor care doresc sa le insufle copiilor dragostea pentru poezie si adultilor care rememoreaza anii tineretii citind poezii.

De ce sa citim poezie?

Pentru unii, aceasta este o intrebare care nu isi are rostul, deoarece acestia citesc poezia din pura placere, in timp ce altii au nevoie de un imbold pentru a descoperi comorile in versuri ale Romaniei. Poezia transmite, in general, un mesaj care depaseste rationalul si ajunge repede in subconstient, adesea mult mai profund decat proza. Insasi viata omului, copilaria este inceputa si marcata de cantece si poezii de leagan, iar inteligenta copilului mic este stimulata prin invatarea de poezii.

In plus, cititorul de poezie isi cultiva unele valente romantice, emotionale, dar si intelectuale aparte si distinge nuante fine in realitatea inconjuratoare. Volumele de poezii din oferta anticariatului online sunt foarte apreciate de cititori de toate varstele si de toate categoriile sociale, de la elevi in clasele primare, pana la studenti, profesori, oameni care au ajuns la o maturitate intelectuala si emotionala, precum si de varstnici.

Carti ieftine online | anticariat de carti online | printrecarti.ro

anticariat de carti online

Exista poezii pentru fiecare om, poezii mai vesele sau mai triste, poezii despre dragoste si natura, despre animale, mediul inconjurator, despre mama, anumite sarbatori, sentimente, practic poezia are un numar infinit de subiecte. Poezia este creata pentru a fi citita de catre cei care doresc sa inteleaga mai bine realitatea, sa isi dezvolte vocabularul, abilitatile de comunicare, imaginatia, creativitatea, cunostintele despre om si lume.

Postați comentarii