Semne care justifica o buna sanatate dentara

Un zambet larg expune anumite parti din interiorul gurii, iar acesta s-ar putea sa nu fie intotdeauna cel dorit. Un semn al unui corp sanatos este o gura sanatoasa, iar o igiena dentara buna poate fi o masura preventiva in calea unor probleme dentare, cum ar fi cariile sau gingivita. Exista diferite semne care arata gradul de sanatate al gurii. Iata cateva dintre ele!

O gura sanatoasa are intotdeauna la baza niste gingii sanatoase. In mare parte, gingiile sanatoase sunt intotdeauna roz, nu rosii sau albe, ferme, deloc umflate. La fel si dintii, acestia trebuie sa fie fermi si neatinsi de vreo boala. Pentru a va asigura ca aveti parte de gingii sanatoase, periajul zilnic si folosirea atei dentare sunt elementele care nu ar trebui sa lipseasca din rutina de ingrijire. Evident, vizitele regulate la stomatolog si periajul profesional promoveaza si mai mult starea generala de sanatate a gurii.

O gura sanatoasa nu miroase urat! Nu este nimic mai jenant decat momentul in care oamenii evita o discutie cu cineva tocmai pentru ca gura acelei persoane miroase urat. O respiratie naturala neutra inseamna o gura sanatoasa, o gura in care bacteriile nu-si fac de cap, ci dezvoltarea lor este tinuta sub control de catre o ingrijire permanenta adecvata.

In cadrul unei consultatii stomatologice, primul lucru pe care il face un dentist bun este sa verifice rezistenta si starea dintilor. Dintii puternici si fermi sunt un semn al gurii sanatoase. Dintii puternici inseamna cei care nu sunt afectati de carii si alte boli dentare, acestia fiind greu de atacat. Alinierea dintilor este, de asemenea, ceva admirat de toata lumea, iar daca aceasta nu este corespunzatoare, dintii vor avea de suferit. In acest sens, pot veni in ajutor tratamentele ortodontice.

Gura umana este facuta din tesuturi. Tesuturile sanatoase sunt intotdeauna roz si umede. Cu toate acestea, uneori se intampla ca atunci cand sufera acestea sa-si schimbe culoarea. De exemplu, o limba alba poate fi un indiciu al unei probleme de sanatate generala sau dentara. Controalele frecvente, de cel putin doua ori pe an, sunt cel mai bun mod de a mentine un nivel sanatos al tuturor tesuturilor existente in gura.

Un zambet sanatos si frumos este ceva ce depaseste aspectul de suprafata! Cu o gura sanatoasa si niste dinti frumosi, oamenii au posibilitatea sa-si creasca increderea in sine, relatiile progesionale, pe cele sociale, dar si modul in care isi privesc si isi respecta propriul corp.

Dentist bun | clinica stomatologica din sector 2 | cabinetstomatologicsector2.ro

dentist bun

Sanatatea dentara si imbunatatirea stimei de sine pot fi impulsionate prin vizitele regulate la un medic dentist care isi da tot interesul sa promoveze o stare de bine, sa aplice tratamente minim invazive si sa se ocupe indeaproape de orice pare a fi o problema ce poate pune in pericol dantura unui pacient. Echipa medicala de la clinica stomatologica din sector 2 , pune la dispozitia pacientilor o serie de servicii menite sa promoveze si sa imbunatateasca in permanenta starea de sanatate a dintilor! Pentru detalii accesati site-ul https://cabinetstomatologicsector2.ro/.

Aici veti gasi toate serviciile oferite de clinica Elveto Dent.

Postați comentarii