Noile suzete din gama de la Little Prints sunt un deliciu. Descopera-le si tu

Little Prints este deja un nume sonor pe piata din Romania. Atat mamicile, cat si cei mici se bucura de produse de calitate premium, de preturi excelente si de designuri care de care mai colorate si mai inedite.

Brandul Little Prints a incantat mereu cu diversitate in ceea ce priveste gama de produse si intotdeauna a incercat sa vina cu noi produse cat mai practice si de ajutor in cresterea bebelusilor.

Multe mamici deja cunosc gama de suzete BIBS de la Little Prints, acestea fiind tot mai prezente in casele lor. Sunt recunoscute chiar si in lumea showbizului romanesc, pentru calitatea si designul pe care le ofera.

Un alt articol excelent despre suzetele de la Little Prints il poti gasi aici: https://catine.ro/p-ce-trebuie-sa-stii-despre-suzeta-copilului-tau-si-cum-o-alegi-corect-vezi-gama-de-la-little-prints-71303.html.

BIBS De Lux, noua gama de suzete prezente acum in magazinul online Little Prints

Suzetele de la acest brand sunt recunoscute, in primul rand, pentru calitatea lor. Cei mici au nevoie in permanenta de protectie si de produse de calitate, acestia fiind destul de sensibili, neavand imunitatea inca dezvoltata. Fapt pentru care tot ce intra in contact cu ei trebuie sa le ofere siguranta din toate punctele de vedere.

Astfel ca sunt create din materiale de calitate superioara, precum latex sau silicon alimentar, ce nu contin substante toxice. Astfel, cei mici vor fi in siguranta.

In al doilea rand, designul suzetelor este inedit si adorat atat de cei mici, cat si de parinti. Tetina imita sanul mamei, iar scutul este spre exterior, pentru a nu irita pielea din jurul guritei bebelusului.

BIBS De Lux este noua gama de suzete de la Little Prints. Au un aspect premium, sunt de calitate superioara, au un design modern si inedit.

Mamelonul este in forma de cireasa, iar scutul curbat spre exerior pentru a imita cat mai bine forma sanului mamei. Acestea sunt disponibile pentru copii cu varstele cuprinse intre 0-36 de luni.

Suzetele Bibs De Lux sunt disponibile in varianta cu inel fosforescent pe timp de noapte. Le poti descoperi in pagina oficiala, le poti achizitiona dintr-o varietate de culori care de care mai atractive.

Spune DA produselor de la Little Prints

Daca inca nu ai descoperit produsele de la Little Prints, este timpul sa o faci. Nu vei descoperi aici doar renumitele suzete, ci si o gama larga de produse, menite sa te ajute in cresterea bebelusului tau.

De la articole vestimentare, accesorii, suzete, jucarii de dezvoltare si cele de dentitie, pana la seturi pentru diversificare precum boluri, farfurii, bavete si multe altele.

Toate prezinta aceeasi calitate premium, sunt create cu atentie la fiecare detaliu, in asa fel incat cel mic sa nu fie pus in pericol.

La rubrica de NOUTATI vei putea descoperi noile produse din magazin, acestea fiind actualizate in permanenta. Cat despre preturi, atunci cand vine vorba despre bebelusi, mamicile nu trebuie sa fie zgarcite. Astfel de produse sunt de un real ajutor in cresterea si dezvoltarea celor mici, insa, trebuie sa stii ca sunt accesibile la pret.

Asadar, bucura-te si tu de produsele de calitate si de designul inedit pe care le ofera Little Prints,

Date de contact:

hello@littleprints.ro

Postați comentarii