Vindecă-ți rănile din trecut și devino cea mai bună variantă a ta, cu ajutorului Centrului PsihArt

Printre cele mai mari dorințe ale oamenilor face parte și aceea de a anticipa evenimentele viitoare sau de a putea controla următorii pași în viață. Din păcate, însă, acest fapt nu se poate întâmpla. Viitorul nu ne aparține. Ceea ce putem face noi pentru a ne putea îndeplini visurile, este să muncim pentru ele și să ne păstrăm optimismul.

De ce sunt importante ședințele de psihoterapie?

Trebuie să conștientizăm că nimic nu este întâmplător – fie că este vorba despre întâlnirea unei persoane noi, obținerea unui alt job, dezamăgirile provocate de cei din jur sau de ratarea unei oportunități. Fiecare eveniment – bun sau rău, care are loc în viața noastră – are o semnificație. Într-adevăr, sunt momente ni se pare că nimic nu ne merge bine, ne pierdem speranța și nu mai avem putere să depășim acele obstacole. Pentru a face față în aceste clipe, indicat ar fi să apelăm la un specialist și să mergem la un cabinet psihologie.

Ședințele de psihoterapie pot avea un impact extraordinar asupra stării noastre psihice și emoționale. Cu ajutorului unui psiholog putem să conștientizăm care sunt fricile noastre, care sunt motivele din cauza cărora ne blocăm în anumite momente și ne putem vindeca traumele din trecut. Centrul PsihArt este unul dintre cabinetele psihologice din București, format dintr-o echipă de profesioniști în acest domeniu, care ne pot ajuta să ne vindecăm, să înțelegem mai bine anumite aspecte și să evoluăm.

Care sunt etapele prin care trebuie să treci pentru a te putea vindeca și pentru a fi fericit?

Toate acestea sunt realizabile dacă alegem să cerem ajutorul unui specialist, să comunicăm cu el, să fim deschiși și să fim dispuși să facem schimbări. Altfel spus, viața noastră poate fi schimbată în bine dacă ne dorim cu adevărat și suntem dispuși să lucrăm în acest sens. În primul rând, vor trebui tratate rănile din trecut. Traumele ne pot pune de multe piedici atunci când vrem să luăm anumite decizii. Din cauza lor, se nasc fricile din cauza cărora nu vom avea curaj să ieșim din zona de confort și astfel, nu vom putea să ne dezvoltăm pe plan personal sau profesional.

În al doilea rând, prin intermediul ședințelor de psihoterapie, putem învăța să trăim în prezent și ne bucurăm de ceea ce avem. Trecutul trebuie privit ca pe o lecție, iar viitorul ca pe o coală albă din cartea vieții noastre care urmează să fie scrisă în funcție de acțiunile din prezent. De aceea, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce facem în fiecare moment pentru că ”acum” este momentul de care depinde viitorul. De asemenea, este esențială starea de recunoștință. Apreciind fiecare lucru pozitiv din viața noastră, nivelul de vibrații va crește. Fiind optimiști, vom atrage și mai multe motive de bucurie în calea noastră.

Serviciile Centrului PsihArt

Specialiștii Centrului PsihArt vor fi lângă tine la fiecare pas. Aceștia te vor ajuta să devii cea mai bună variantă a ta, să te bucuri de viață și să atragi lucruri pozitive. De asemenea, cu sprijinul lor îți poți ajuta copilul să depășească anumite obstacole, să îți îmbunătățești relația cu el sau relația cu partenerul de viață. Serviciile psihologice de care pot beneficia pacienții sunt următoarele: evaluare și consiliere pentru copii și adolescenți, evaluare psihologică, consiliere parentală, logopedie, psihoterapie de familie, psihoarmonie, psihoterapie individuală sau de cuplu.

Ai grijă de starea ta psiho-emoțională! Apelează la psihologii Centrului PsihArt, fără ezitare, de câte ori simți că ai nevoie de sprijin.

Contact:

office@psihart.ro

0729 787 324

Postați comentarii