Ochelari pentru calculator care blocheaza lumina albastra

Ochelarii de protectie pentru calculator sunt niste produse nou aparute in piata din Romania, dar care au eficienta foarte mare, important este ca acestia sa fie de o calitate superioara sis a respinga o cantitate de aproximativ 60% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran digital.

Lumina albastra / Blue Light

Lumina albastra este emisa de orice tip de ecran si este lumina care afecteaza in mod direct ochii. Persoanele care petrec mai multe ore in sir in fata calculatorului sesizeaza deseori o oboseala oculara intensa, cauzata de incordarea muschiului ocular, lumina albastra fiind cea raspunzatoare pentru acest disconfort.

Ochelarii de calculator au filtre antireflex pe lentile, care blocheaza lumina albastra. Ochelarii pentru calculator nu trebuie sa respinga in proportie de 100% lumina albastra deoarece din punct de vedere vizual va fi creat un disconfort mult mai mare prin eliminarea totala a culorii albastru.

Ochelari pentru calculator premium

Daca doresti sa iti achizionezi o pereche de ochelari pentru calculator cu protectie impotriva luminii albastre este indifcat sa alegi o pereche premium. Centrele de optica in Romania nu sunt cele care ofera cea mai buna calitate a lentilei si este indicat sa alegi o companie specializata in astfel de produse, precum Gunnar.

Gunnar este un brand de traditie din SUA, care comercializeaza si produce doar ochelari de protectie pentru calculator de o calitate superioara. Acestia au la baza numeroase cercetari si studii efectuate de marile Universitati din America, care confirma calitatea acestor ochelari.

Acest brand este prezent si in piata din Romania cu un distribuitor oficial, Gunnars. Gama de produse expusa in magazinul online este una destul de larga, formata in majoritate de ochelari pentru calculator cu lentile Amber, capabile sa neutralizeze 65% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran. Acesta lentila este indicate tutoror persoanelor, fie ca este vorba de o persoana care petrece doar cateva ore zilnic in fata calculatorului, fie ca este vorba de un gammer care petrece 8-10 ore in fata monitorului.

Preturilor ochelarilor sunt unele destul de bune, ele incep de la 290 RON si ajung la un maxim de 440 RON, in cazul unor pereche de ochelari realizati impreuna cu alte branduri de prestigiu din lumea gamingului, precum Razer. Important este ca nu exista costuri de transport, iar daca nu esti multumit de produs, acesta poate fi returnat in 14 zile.

Postați comentarii