Orice medic ar trebui sa aiba un analizor hematologie ca acestea

Dupa ce iti deschizi propriul cabinet medical, trebuie sa incepi sa achizitionezi echipamente si aparatura care sa iti reprezinte serviciile. Daca esti versatil, dar carierea ta merge mana in mana cu analizele, atunci afla ca orice medic ar trebui sa aiba un analizor hematologic ca acestea. Spun acestea, intrucat ramane la latitudinea ta sa decizi care este cel mai bun analizor hematologie pentru tine.

Alege unul dintre ele – orice analizor hematologie ai alege de aici, nu vei regreta

Vei face cunostinta cu cele mai des achizitionate analizoare hematologie. Alege unul dintre ele! Orice analizor hematologie ai alege, nu vei regreta, cu atat mai mult cu cat calitatea este cea dupa care acestea au fost selectate.

Despre ce vorbim? In prima instanta, ne atrage atentia un analizor hematologie cu accesare aleatorie, cu ajutorul caruia se pot scana simultan pana la 30 de probe. Este vorba despre analizorul hematologie ESR 30 IMPROVE. Fiind o varianta imbunatatita, nu este de mirare nici faptul ca permite utilizarea codurilor de bare, avand in acelasi timp acces LIS si HAS.

De altfel, la categoria analizor hematologie automat mai intra si cel DF 50 Dymind. Acesta iese in evidenta prin laserul scatter, colorantul chimic si citometria de flux. Ba mai mult, nu se poate face abstractie nici de la posibilitatea de a analiza pana la 60 de probe pe ora. Munca asidua si lunga devine, in acest fel, o adevarata placere. Nu mai trebuie sa astepti atat de mult, intrucat orice analizor hematologie manual poate fi inlocuit acum cu un analizor automat.

Daca cele de mai sus nu ti-au spus nimic, atunci cauta-le si pe cele cu mindset alcor, care iti ofera rezultate STAT in doar 15 secunde. Ce parere ai despre asta? Eu spun ca deja te-ai convins! Mai ramane de vazut pe care il alegi!

Postați comentarii