Pastreaza-ti casa in siguranta si fara daunatori cu ajutorul firmelor de deratizare

deratizare

Chiar si cele mai curate cladiri au probleme de combatere a daunatorilor. Furnicile, gandacii, rozatoarele – pot intra in cutii de carton si palete din lemn, prin conducte si guri de aerisire si prin fisuri ascunse. Localizarea unui daunator inseamna ca exista o colonie sau un cuib mult mai mari pe care nu le poti vedea. In timp ce spray-urile si capcanele de vanzare ucid unii daunatori, eliminarea sursei problemei necesita expertiza specializata. De aceea, ar trebui sa sa apelati numaidecat la o firma de deratizare Bucuresti 100% autorizata.

Deratizarea proprie vs deratizare profesionala

Exista o multe de diferente intre o deratizare efectuata pe cont propriu si o deratizare efectuata de o echipa a unei firme DDD autorizate in domeniu.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca deratizare realizata pe cont prorpiu este foarte periculoasa deoarece sunt utilizate substante toxice, care pot fi periculoase atat pe om, cat si pentru animalele din mediul inconjurator. In plus, aceste substante pe care le gasim in comert au o eficenta scazuta si sunt practice, mai degraba, pentru preintampinarea aparitiei rozatoarelor intr-un anumit spatiu.

Deratizarea profesionala realizata de catre o firma avizata si autorizata din domeniul DDD prezinta numeroase avantaje. In principal trebuie mentionat ca prestarea serviciilor de deratizare de catre o firma specializata este realizata mereu in conditii de sigura maxima, astfel sunt preintampinate cazurile de contaminare a alor fiinte.

Substantele raticide sau momelile utilizate de o firma profesionala de deratizare sunt unele care un efect puternic aspura rozatoarelor si care, forate important, actioneaza supra acestora doar la 24 de ore de la momentul ingerarii. Acest aspect este imporant deoarece soarecii si sobolanii nu se hranesc din locurile in care exista rozotoare moarte, fiind considerate locuri periculoase.

Aceste firme de deratizare autorizate pot fi gasite cu usurinta online, majoritatea companiilor au website-uri de prezentare unde pot vedea autorizatiile obtinute, dar si informatii detaliate legate de procesul de deratizare.

Postați comentarii