Scapa de gandaci rapid cu o dezinsectie profesionala

A scapa de gandaci implica mai mult decat sa pulverizezi un insecticid. Aparent gandacii     ajung in toate spatiile posibile, se inmultesc rapid si pot supravietui cateva luni fara mancare si pana la doua saptamani fara apa. Acesti mici daunatori reprezinta cu siguranta o provocare, dar cu instrumentele si produsele potrivite, puteti sa scapati de gandaci rapid.

Asadar, atunci cand intampini problme cu daunatorii, in special cu gandacii, este indicat sa apelezi la o firma profesionala de dezinsectie gandaci. Aceste companii cunosc foarte bine acest timp de daunatori si stiu ca gandacii se inmultesc rapid prin depunerea oualelor, care nu pot fi eliminate cu insecticide.

Pasi pentru a scapa rapid de gandaci

Primul pas pe care trebuie sa il fac este sa apelezi la firma de dezinsectie gandaci 100% autorizata. Aceasta avizare a companiei este extrem de importanta deoarece doar fimele autorizate detin acele insecticide puternice care extermina daunatorii, fara a crea vreun pericol pentru om sau pentru animalele de companie.

In al doilea rand, inainte ca echipa de dezinsectie gandaci sa intervina in spatiul infestat, trebuie sa faci o curatenie foarte atenta si sa te asiguri ca spatiile in care ai vazut cei mai multi gandaci sunt eliberate, astfel incat echipa care efectueaza dezinsectia sa poata aplica insecticidul.

Avand in vedere ca gandacii se inmultesc rapid prin depunerea de oua, care nu pot fi eliminate cu ajutorul insecticidelor, interventia trebuie repetata la un interval de 2-3 saptamani, astfel incat oualele sa fecundeze, iar noii daunatori aparuti sa fie eliminati inainte de a depune un nou rand de oua.

Sfaturi pentru a mentine casa ferita de gandaci

Gandacii sunt suficient de mici pentru a intra in ambalajele din carton si in cutii si pungi de plastic inchise. Depozitati alimentele in recipiente metalice, de sticla sau din plastic dur, sigilate.

Pastrarea tuturor alimentelor si a mancarii intr-o zona a casei va limita firimiturile si deversarile de alimente, ceea ce va face mai usor sa va concentrati pe curatarea profunda a unei incaperi.

Gandacii ies adesea sa se hraneasca noaptea, astfel incat efectuarea unei curatari minutioase a bucatariei in fiecare seara nu va permite gandacilor sa ajunga prin anumite zone. Stergeti blaturile de bucatarie, spalati toate vasele, indepartati toate produsele alimentare, curatati chiuveta si uscati-o pentru a indeparta toata apa si curatati bine podelele.

Postați comentarii