Pelerinaje incarcate de spiritualitate – Parintele Argatu Stefan

Printre cei mai iubiti, apreciati si cunoscuti duhovnici ai zilelor noastre in Romania il regasim si pe Parintele Argatu Stefan. Acesta este nimeni altul decat fiul binecunoscutului si iubitului Ilarion Argatu. Dincolo de faptul ca Stefan Argatu este apreciat datorita tatalui sau, Parintele Stefan este foarte respectat si apreciat prin prisma invataturilor pe care le transmite credinciosilor.

Faptul ca Parintele a devenit foarte iubit si apreciat printre credinciosi il face foarte cautat de catre acestia. Din acest motiv pelerinajele la Parintele Argatu Stefan sunt o oportunitate foarte buna de a ajunge sa il cunosti personal pe Parinte si de a te incarca de energia si spiritualitatea transmise de Parinte.

Locul unde slujeste Preotul Stefan Argatu

Chiar daca vorbim despre unul dintre cei mai apreciati si iubiti duhovnici din Romania zilelor noastre, Preotul Stefan Argatu slujeste intr-o micuta biserica din satul Ciorasti, in judetul Vrancea, in apropiere de Focsani. Acest fapt denota smerenia si simplitatea unuia dintre cei mai apreciati duhovnici din zilele noastre.

An de an numerosi credinciosi calca pragul acestei biserici pentru a-l cunoaste personal pe preot si pentru a primi binecuvatarile si invataturile Parintelui. Indiferent daca sunt in cautarea unor raspunsuri la anumite intrebari sau daca au nevoie de rezolvarea unor probleme mai grave sau mai putin grave, Parintele slujeste in fiecare zi de luni, miercuri si vineri in biserica din satul Ciorasti.

Impreuna cu alti preoti, Parintele Argatu Stefan infaptuieste taina Sfantului Maslu in cadrul bisericii in care slujeste, iar la finalul acestei taine sunt citite Moliftele Sfantului Vasile cel Mare. Unul dintre motivele pentru care Parintele este foarte apreciat este dat de puterea acestuia de a alunga demonii si de a vindeca afectiuni medicale care sunt considerate a fi imposibil de vindecat de catre medici.

Descopera un pelerinaj la Parintele Argatu Stefan

Toti credinciosii care isi doresc sa ajunga la Argatu Stefan in satul Ciorasti, judetul Vrancea, pot opta pentru un pelerinaj organizat de catre o agentie de turism. Una dintre agentiile de turism care organizeaza un astfel de pelerinaj este Avraam Travel.

Programul pelerinajului propus de catre Avraam Travel incepe dimineata devreme, la ora 6:00, cu intalnirea in Dealul Patriarhiei din Bucuresti. Traseul este Bucuresti – Urziceni – Buzau – Ramnicu Sarat –Slobozia – sat Ciorasti. In momentul in care pelerinii ajung la biserica unde slujeste Preotul Stefan, acestia vor lua parte la Taina Sfantului Maslu si la dezlegari pentru sanatate, belsug sau pentru liniste sufleteasca.

Pentru a putea participa la acest pelerinaj, credinciosii trebuie sa tina post negru sau postul obligatoriu, in cazul persoanelor care nu pot respecta postul negru. Femeile trebuie sa aiba capul acoperit si trebuie sa poarte fusta. Dupa finalizarea pelerinajului la Parintele Argatu Stefan, programul pelerinajului continua cu o scurta oprire la Manastirea Podul Bulgarului, dupa care urmeaza intoarcerea la Bucuresti.

In masura in care iti doresti sa te inscrii pentru pelerinajul organizat de agentia de turism Avraam Travel la Preotul Stefan Argatu, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi numerele de telefon 0735162701 sau 0731396104 sau adresa de e-mail rezervari@avraamtravel.ro.

Postați comentarii