Procedura de electrostimulare este ceea ce ai nevoie pentru un corp de invidiat

Afla mai multe despre electrostimulare

Initial, procesul a fost folosit pentru astronauti care au necesitat o modalitate rapida de a-si dezvolta musculatura dupa ce s-au intors din explorarea spatiului. Ulterior, a fost aplicat in domeniul esteticii, s-au efectuat cercetari pentru a-i valida eficacitatea remarcabila in acest domeniu.

electrostimulare

Cercetarile au demonstrat ca o sesiune de 45 de minute de electrostimulare poate fi la fel de eficienta ca patru pana la sase ore de activitate fizica neintrerupta. Aceasta eficacitate este evidentiata sub forma unor rezultate immediate: cum ar fi o scadere a circumferintei cu unu pana la patru centimetri la persoanele cu exces de grasime.

In cele din urma, acest proces functioneaza prin inducerea unei cereri mari de energie in muschi, determinandu-i sa utilizeze depozitele de grasime ca sursa de energie, asa cum ar face-o in timpul unui antrenament traditional.

Care este pierderea medie in greutate la care se poate astepta de la un anumit tratament?

Cand luam in considerare gama de variabile mentionate, este esential sa recunoastem ca raspunsurile individuale la exercitii variaza. Cele mai impresionante rezultate se vor obtine cu o intensitate mai mare a activitatii fizice. La inscrierea la un program de electrostimulare, se asteapta un minim de 6 centimetri in dimensiunea corpului; totusi, persoanele pot observa castiguri de pana la 16 centimetri.

Care este pierderea in greutate estimata dupa acest tratament?

Modificarile de greutate, masurate in kilograme, pot sa nu fie imediat perceptibile din cauza reducerea masei de grasime. Aceasta este compensata de cresterea masei musculare, asa cum se evidentiaza in masuratorile ulterioare ale masei de grasime.

Exista riscuri potentiale asociate cu utilizarea exercitiilor de mare intensitate?

Electrostimularea este o strategie utila pentru o varietate de scopuri, cum ar fi remodelare corporala, tratamentul terapeutic si antrenamente fizice.

In domeniul medical, poate fi folosit pentru a preveni deteriorarea musculara cauzata de leziuni musculo-scheletice, cum ar fi fracturi, sau alte leziuni musculare, ligamentare si tendinoase.

Vino si tu la Fysiogand sa incerci procedura de electrostimulare!

Postați comentarii