Personalizeaza-ti standul cu o masa sampling de la Marele Print!

Alege o masa sampling pentru a te face remarcat la evenimente!

masa sampling

Personalizarea standului cu o masa sampling in cadrul unui eveniment sau a unei expozitii este o varianta care iti va usura munca si te va face sa iesi in evidenta. Daca vrei sa mergi la sigur, alege un instrument sigur si eficient care iti va aduce rezultatele mult dorite. Cu o prezentare concisa, clara si atractiva, masa sampling va face treaba in locul tau. La Marele Print vei gasi o gama diversa de astfel de produse si vei primi suport tehnic de fiecare data cand vei avea nevoie.

Raportul calitate – pret oferit este unul corect si avantajos reusind sa aduca acest sistem expozitional in randul preferintelor consumatorilor, dar si in randul antreprenorilor. Spre exemplu, in cazul in care tocmai ai lansat un nou produs pe piata si vrei sa il faci cunoscut in randul clientilor, apeleaza cu incredere la o masa sampling pentru o prezentare profesionista a brandului si a produselor tale.

Care sunt principalele avantaje?

In cadrul unei campanii de promovare, acest produs nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma! Fiind un stand portabil, principalul avantaj pe care il ofera este faptul ca se monteaza si se demonteaza extrem de usor, fiind nevoie doar de un singur om si nu de o echipa profesionista in plus.

La Marele Print poti sa iti personalizezi standul dupa bunul plac, iar daca nu ai pe nimeni care sa te ajute cu grafica, te vor ajuta specialistii din echipa producatorului. Masa sampling este realizata din PVC, un material rezistent si gros, fiind formata dintr-un corp cu rafturi, un header, toate venind la pachet intr-o geanta utila la transportat.

Asadar, caracteristicile principale putem spune ca sunt reprezentate de faptul ca este usoara si rezistenta, usor de montat si de demontat, avand si un spatiu la interior pentru depozitare. De asemenea, aceasta beneficieaza si de niste manere laterale pentru a fi mai usor de manevrat.

Alege si tu cel mai eficient instrument de promovare

Asa cum mentionam anterior, masa sampling este cel mai eficient instrument pentru campanii de promovare, mai ales pentru cele de lansare a unui nou produs sau serviciu. Daca este pozitionat strategic, aceasta va oferi o buna vizibilitate, iar tu si echipa ta va veti bucura de rezultate eficiente si vanzari mai mari!

Postați comentarii