Plasa sudata este un material la mare cautare si in 2021 – Vezi de ce!

Ce trebuie sa stim despre plasa sudata

Plasa sudata este un material metalic din otel. Diametrul minim al unei piese de acest tip este de 5 mm.

In majoritatea cazurilor, materialul de tip plasa sudata este utilizat pentru armarea structurilor din beton, deoarece nu numai ca ajuta la cresterea rezistentei sale, ci si la prelungirea duratei sale de viata. Expertii recomanda utilizarea plaselor sudate pentru a consolida structurile de beton, care nu se aplica numai elementelor de suprafata, cum ar fi placi de podea, pereti de sustinere etc.

plasa sudata

Expertii recomanda utilizarea acestui material pentru peretii de caramida ai structurilor vechi care trebuie consolidate. Cea mai eficienta solutie pentru cresterea rezistentei peretelui este folosirea ochiurilor sudate pentru a intari peretele.

In plus, utilizarea ochiurilor sudate este cea mai eficienta solutie pentru cresterea rezistentei zidurilor despartitoare, deoarece poate preveni cutremure. Ai aici gama Marola: https://marola.ro/42-plasa-sudata

Otelurile sudate nu pot fi depozitate pe sol

Pentru a minimiza numarul operatiunilor, plasele sudate trebuie depozitate cat mai aproape de locul de utilizat, eliminand astfel riscul de deformare. Asa este cel mai sigur pentru plasa sudata.

Este important sa ne amintim ca ochiurile sudate care se gasesc cu usurinta pe marola.ro nu trebuie asezat direct pe sol, deoarece va rugini. De asemenea, pentru a evita murdarirea si armonizarea acestui material, acesta nu trebuie asezat direct pe sol. Plasa sudata trebuie depozitata pe paleti de lemn sau suprafete de beton.

In timpul depozitarii, ar trebui sa fie amplasat orizontal de fiecare data si numai vertical atunci cand este posibila singura situatie posibila.

Plasa este un material rezistent si durabil, dar trebuie sa fii atent la aceste aspecte!

Avand in vedere ca este un material utilizat in principal in domeniul constructiilor, ochiurile sudate au o structura rigida si durabila, iar in timpul procesului de productie pot aparea mici defectiuni, dar nu o vor face inutilizabila.

Este important sa stim ca nu toate aceste mici defecte pot aparea pe suprafata materialului fara a afecta utilizarea sau rezistenta electrica a acestuia.

Daca zona de imbinare a sarmei nu este sudata corect si incomplet in unele locuri, aceasta nu este o problema grava, atata timp cat aceste probleme reprezinta mai putin de 3% din numarul total de imbinari pe care le-am gasit pe grila de sudura.

Postați comentarii