Becuri LED – tehnologia avanseaza si in 2021 rapid!

Ce sunt aceste becuri led?

De cand Uniunea Europeana a decis sa interzica productia si vanzarea becurilor cu incandescenta de 100W, aceste becuri cu LED-uri au facut progrese enorme in urma cu cativa ani.

Din ce in ce mai multe persoane aleg aceste produse. Uita-te si tu pe ofertele de becuri led disponibile pe Electric Concept!

Avantaje si caracteristice de baza ale tehnologiei cu LED

becuri led

De-a lungul timpului, becuri LED de la magazinul Electric Concept au prezntat o rezistenta ridicata – deoarece sunt fabricate din materiale durabile, pot rezista la un anumit grad de soc mecanic si, prin urmare, au rezistenta ridicata;

Lipsa radiatiilor ultraviolete – exista foarte putin infrarosu si nu exista ultraviolete. Prin urmare, acestea sunt una dintre cele mai bune solutii pentru iluminarea incaperilor care au obiecte sensibile la caldura si la razele ultraviolete, precum tablouri, opere de arta etc. ;

Magazinul Electric Concept ofera clientilor oferte unice in anul 2021 la becuri LED in diferite formate, deci sunt potrivite pentru orice tip de design interior din divizie. In plus, intensitatea luminii emise poate fi ajustata cu usurinta.

Iluminat instant: comparativ cu alte sisteme de iluminat, nu necesita timp de incalzire pentru a emite cea mai buna lumina. Prin urmare, odata apasat butonul, aceste becuri LED vor emite cea mai buna si mai completa lumina. De asemenea, acestea nu sunt complet afectate de efectul de comutare.

Tensiune scazuta: Datorita tensiunii scazute necesare, acestea functioneaza bine cu surse de alimentare de joasa tensiune. In zonele rurale, acestea sunt legate de energia solara.

Aspectul usor si confortabil pe care il produc aceste becuri LED este la mare cautare!

Dupa cum am prezentat mai sus, este o lumina alba calda. Trebuie sa stiti ca este nu numai relaxant, ci si linistit, cu un flux luminos de 1521 lm. In ceea ce priveste temperatura de culoare produsa, cifra este de aproximativ 2700K.

Prin urmare, designul sau este evident un design pur si elegant. Nu va va impovara ochii si nici nu ii va obosi, motiv pentru care tot mai multi electricieni recomanda inlocuirea becurilor incandescentu cu aceasta noua tehnologie.

Postați comentarii