Plasa sudata va ramane in topul materialelor de constructii

Plasa sudata isi mentine pozitia de top

Plasa sudata face parte din categoria materialelor metalurgice eficiente pentru proiectele de constructii. Motivul principal pentru care plasa sudata este o alegere atat de buna cand vine vorba de armarea betonului este faptul ca acest tip de plasa are drept caracteristica principala duritatea. In cazul suprafetelor plane si curbe, care sunt intotdeauna supuse presiunilor, este nevoie de un material care sa le sporeasca rezistenta. Iar acest tip de plasa isi face treaba in acest caz foarte bine. Un alt atuu al acestui material este acela ca poate fi integrat fara nicio problema atat in construciile noi, cat si in cele vechi.

plasa sudata

Ce trebuie sa stii?

Plasa sudata este un material extrem de folositor in cadrul diverselor proiecte de constructii, avand o rezistenta extrem de crescuta. Dar pentru ca aceasta sa fie folosita intr-un mod eficient este necesar ca aceasta sa fie transportata corect, altfel exista un risc foarte crescut ca aceasta sa se deterioreze. Aceasta este un material realizat din fire de metal ce formeaza o serie de ochiuri de forma patrata. De asemenea, rezultatul final va fi un material de forma patrata.

Exista multe moduri in care aceasta se poate monta. Spre exemplu, aveti posibilitatea de a o prinde direct de zidul ce va fi armat cu ajutorul unor diburi speciale, ori se poate ca aceasta sa fie prinsa la departare fata de zid. Nu uitati ca daca vreti sa o prindeti la departare va fi nevoie si de un set de distantieri fabricati din plastic. Iar stratul ramas liber va fi umplur cu beton.

Ce caracteristici se regasesc la aceasta?

Plasa sudata are o serie de caracteristici foarte utile im cadrul diverselor proiecte de constructii. Printre acele proprietati, se pot aminti urmatoarele:

  • Acest tip de plasa are in compozitia sa fire de metal care ii sporesc duritatea.
  • De asemenea, are o forma caracteristica care o face sa fie usor de deosebit de catre competitorii sai. Acest tip de plasa este patrata.
  • De asemenea, este foarte rezistenta la tractiune si alungire.

Dar trebuie sa se mentioneze si anumite dezavantaje. Mai exact, trebuie sa fiti foarte atenti la modul in care aceasta este transportata. Exista un mare risc ca atunci cand nu este transportata corespunzator, acest tip de plasa sa se deformeze. Astfel, se recomanda transportarea acesteia in pozitie orizontala.

Plasa sudata este un material excelent cand vine vorba de cresterea rezistentei diverselor proiecte de constructii, iar datorita acestor caracterisici speciale, aceasta si-a mentinut si isi mentine pozitia in preferintele specialistiilor,

Postați comentarii