Pregateste-te de plaja cu procedura de ultrasunete! Alege un corp perfect!

Despre procedura de ultrasunete!

Primul lucru pe care trebuie sa-l spunem este ca astfel de proceduri vor provoca disparitia celulitei. Acest lucru este posibil datorita dizolvarii depozitelor de grasime calcifiate din tesut. Acest tip de tratament este insotit de aplicarea cremei anticelulitice. Prin urmare, tratamentul cu ultrasunete are ca efect accelerarea absorbtiei profunde a substantelor active din piele.

Pe langa faptul ca este eficient, examenul cu ultrasunete este, de asemenea, sigur. Cum poate fi aceasta? Ei bine, nu sunt folositi doar pentru remodelarea corpului. Dar sunt foarte apreciati, mai ales in domeniul medical.

Vei vedea rezultate de la prima

ultrasunete

Echipamentele utilizate in acest tratament cu ultrasunete functioneaza prin tehnologie moderna si sunt utilizate in principal pentru tratamentul de remodelare a corpului sau a fetei.

Datorita utilizarii sale, conturizarea corpului nu mai este o problema. Doamnele care doresc sa aiba o figura de invidiat in timpul verii si nu numai, pot uita obiceiurile alimentare stricte. Doar cu terapia cu ultrasunete, acestea pot arata mai bine si obtin rezultate mai eficiente in mai putin timp.

Tratament ideal, recomandat pentru zona ochilor, contururi faciale, cosmetice si multe alte utilizari. In plus, cativa centimetri ai corpului, cum ar fi coapsele, abdomenul, picioarele sau bratele sunt usor deformati si remodelati atunci cand sunt tratati cu ultrasunete.

Acest lucru se poate datora faptului ca terapia cu ultrasunete a fost utilizata initial in domeniul medical pentru reabilitare. Insa acum programul poate fi folosit in domeniul remodelarii corpului. Se remarca pentru a redefini tonul si elasticitatea corpului.

Se pot aplica si la nivel facial

Echipamentele moderne cu ultrasunete pot viza tesutul profund al pielii, permitand terapeutului sa concentreze energia acolo unde este cu adevarat nevoie. In aceste conditii, aceste metode au devenit una dintre terapiile de succes recomandate in terapiile cosmetice.

Actioneaza pe fata aplicand dispozitivul Weelko folosit in centrul Fysiogand si are functia de a permite undelor ultrasonice sa ajunga la 5 mm sub piele, patrundand astfel al doilea strat de muschi sub muschii faciali.

Este foarte important sa patrundem intr-un nivel atat de profund (pe care multe dispozitive laser nu il pot atinge), deoarece la acest nivel, pielea produce colagen nou.

Postați comentarii