Sistem inovativ de rent a car

Compania de rent, Rent-4U, aduce un element inovativ pe piata de rent a car din Romania. Serviciul se numeste Rent-4U System. In randurile de mai jos, va vom explica pe ce se bazeaza acest serviciu de rent a car.

Ce este Rent-4U System si cum va ajuta acest serviciu?

Inainte de toate dorim sa va spunem cine este mai exact Rent-4U.

Cine este firma de rent a car, Rent-4U?

Este o companie de rent a car din orasul Bucuresti, ce realizeaza servicii de inchirieri auto de peste 5 ani. Asociatii acestei firme au lucrat in cele mai mari companii de rent a car din Romania si… Au acumulat o experienta, ce le-a permis pe mai departe sa aduca elemente inovative prin platforma Rent-4U.

Ce este Rent-4U System si care este scopul lui?

Modulul Rent-4U System nu va ajuta doar clientii, dar va veni si in ajutorul cetatenilor din judetele Ilfov si Bucuresti.

Rent-4U System este o platforma de rent a car, ce permite persoanelor fizice sa isi inchirieze masinile. Este o noua metoda de car sharing, ce ajuta ( mai ales in aceasta perioada de criza ), persoanele fizice sa isi inchirieze masina legal.

Aceasta platforma vine mai exact, in ajutorul persoanelor fizice, care au in posesie o masina si… Doresc sa obtina un venit suplimentar.

Cum functioneaza platforma Rent-4U System?

Sistemul este destul de simplu. Pe platforma respectiva, se poate inscrie orice persoana fizica care detine o masina fabricata dupa 2015. Pentru ca masina sa apara pe platforma, va trebui sa ne trimiteti actele masinii:

 • cartea auto a autovehiculului ( copie )
 • dovada proprietatii ( copie )
 • certificatul de inmatriculare ( copie )
 • 10 poze ale masinii din exterior
 • 10 poze ale masinii din interior
 • buletinul dumneavoastra ( copie )

Noi vom prelua documentele dumneavoastra, iar in ziua urmatoare ( daca aceasta va primi aprobare ), masina va aparea la noi pe site.

Cum se vor calcula banii de inchiriere prin Rent-4U System?

Tarifele de rent a car vor avea la baza mai multi factori. Dar, inainte de a va comunica cateva informatii despre cum se calculeaza pretul de rent… Haideti sa vedem care este comisionul platformei Rent-4U System.

Care va fi comisionul platformei Rent-4U System?

Rent-4U System va percepe un comision de 10%. Acesta va fi retras la fiecare inchiriere in parte.

Spre exemplu: Daca suma perceputa pentru inchiriere este 500 de euro… Atunci banii retinuti de catre platforma vor fi de 50 de euro.

Cum se va calcula suma pentru inchiriere?

In pretul de inchiriere al unei masini vor intra mai multi factori. Va conta in ce perioada a fost inchiriata masina, numarul de zile de inchiriere, precum si multe altele.

Ca sa intelegeti mai bine, noi am pregatit o lista de factori care influenteaza pretul de inchiriere pe zi:

 • numarul de zile optate pentru inchiriere
 • perioada in care a fost inchiriata masina
 • puterea de cumparare pe piata de rent a car
 • modelul masinii plasate pentru inchiriere si conditia tehnica
 • preturile concurentei din momentul inchirierii

Cam acestia ar fi cei mai importanti factori, ce determina pretul de rent a car. Va vom oferi pentru aceasta situatie un mic exemplu:

Sa spunem veti avea de inchiriat o Skoda Fabia. Pretul normal de inchiriere va fi de 22 euro pe ziua de rent. Cu toate acestea, tariful nu ramane stabil pentru intregul an. In perioada verii, pretul va fi de 25 de euro pe zi, iar in luna februarie acesta va fi de 19 euro pe zi.

Pentru a oferi cat mai multa transparenta persoanelor care isi plaseaza masinile la noi pe site… Noi va vom oferi un raport cu tarifele pentru masina dumneavoastra. Acest raport va fi realizat pentru intregul an de activitate.

Cam atat despre acest serviciu de rent a car. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului!

Postați comentarii