Producătorii locali și plățile digitale

Produsele locale au savoare aparte, de aceea sunt foarte căutate de către consumatorii cu pretenții la calitate. Producătorii locali au început să se doteze cu sisteme de plăți contactless. Toate acestea spre bucuria clienților care nu mai au nici un fel de piedică pentru achiziția direct de la tarabele dotate cu pos mobil.

De ce să cumpărăm de la producătorii locali?

Este dificil de făcut un clasament al argumentelor pentru achizițiile de alimente de la producătorii locali, dar, în mod clar, avem multe de menționat vizavi de acest subiect:

  • Produsele sunt cât se poate de proaspete – un aspect esențial pentru alimentele perisabile
  • Mâncarea nu trebuie să călătorească (prea mult) – un drum de sute de kilometri este foarte dăunător calității alimentelor. Pentru a rezista unui asemenea transport, legumele, spre exemplu, suferă diferite tratamente chimice care le scad din gust, prospețime și valoarea nutrițională. Pe lângă aceasta, amprenta de carbon lăsată de transportul alimentelor de la distanțe lungi nu este de neluat în seamă.
  • Terroir-ul – se referă la combinația locală dintre climă, sol și relief, care ajunge să influențeze gustul fructelor, brânzeturilor, plantelor. Așadar, același produs poate avea gust diferit dacă este făcut în regiuni diferite ale țării.
  • Tradiția se păstrează – tradiția de fabricare a alimentelor locale și regionale, după sute de ani de perfecționare, a dus la crearea unor produse inedite
  • Investești în comunitate – pe lângă calitatea produselor care îți vor încânta papilele gustative, investești în prosperitatea comunităților de producători din zona ta.

Deseori clienții nu au bani cash la ei și nici nu există un bancomat în apropiere, așa că renunță la cumpărături, dacă producătorul local nu are mijloace de plăți digitale. Opțiunea de a plăti digital este tot mai solicitată de către clienți, iar pentru producătorii locali poate părea un impediment.

MonePOS este o soluție de plată perfectă pentru orice afacere mobile, inclusive pentru producători locali, deoarece dispozitivul POS este portabil, permițându-le producătorilor să încaseze din orice locație și funcționează fără internet. mPOS-ul încasează plăți fără contact și fără hârtie, emițând un bon digital în doar 10 secunde, fără grija de a înlocui rola de hârtie.

Chiar poți să plătești cum vrei, cu ceas, mână, card sau telefon, dar sigur pleci cu plasa plină. MonePOS, ca tu să mănânci sănătos și gustos!

Postați comentarii