Proteza dentara pe implant dentar vs. proteza dentara simpla

O data cu modernizarea tehnologiei, toate domeniile au avut de castigat, inclusiv domeniul stomatologiei, unde puntea dentara a fost inlocuita de un implant dentar in Bucuresti, iar proteza simpla a fost inlocuita de proteza pe implant. Persoanele care si-au pierdut toti dintii de pe o arcada sau de pe ambele arcade si nu mai vad nicio solutie de iesire din aceasta situatie, proteza pe implant este o solutie mult mai eficienta decat proteza clasica.

Proteza pe implant dentar ofera un grad mai mare de confort

Pana nu demult, proteza simpla, clasica, reprezenta singura si cea mai ieftina solutie de inlocuire a dintilor lipsa. Costul redus reprezinta singurul avantaj al purtarii unei proteze dentare simple, insa dezavantajele sunt numeroase, incepand cu faptul ca nu garanteaza o foarte buna stabilitate, necesita igienizare zilnica, achizitionarea unor crème si solutii de fixare si ajungand pana la inevitabilitatea resorbtiei oaselor care afecteaza stabilitatea protezei.

Proteza pe implant dentar este o solutie propusa din ce in ce mai mult de specialistii in medicina dentara, inclusiv reprezentantii clinicii Elveto-Dent.ro, din prisma faptului ca aceasta solutie reprezinta un dispozitiv medical foarte stabil, prins de implanturi printr-un sistem ce capse. O data ce specialistii unui cabinent stomatologicdecid ca purtarea unei proteze dentare din sector 2 pe implanturi este o solutie viabila, se incepe tratamentul.

Implant dentar in Bucuresti | proteze dentare din sector 2 | Elveto-Dent.ro

implant dentar in Bucuresti

Proteza pe implanturi ofera senzatia de dinti naturali ficsi

In ceea ce priveste avantajele acestei solutii de inlocuire a dintilor, cele mai notabile sunt acelea ca proteza dentara ofera pacientului senzatia ca are dinti naturali, ficsi, senzatia de suport si stabilitate excelenta. Igienizarea se realizeaza mult mai usor, iar proteza va fi purtata si zi si noapte, fara a fi necesar ca pacientul sa isi scoata proteza pe timpul noptii.

Indiferent de modalitatea de inlocuire a dintilor pentru care opteaza pacientii, medicii specialisti le sugereaza acestora sa nu ramana cu bresele edentate neacoperite, deoarece nu numai din punct de vedere estetic, ci si al sanatatii, aceasta nu este tocmai cea mai buna solutie.

Postați comentarii