Quick Expediții – Casa de expeditii

Uneori este foarte dificil să găsești firme de curierat sau e-fulfillment sau o casa de expeditii care să te mulțumească. Ori oferă servicii limitate, ori nu este suficientă asistență pentru a înțelege exact ce ai nevoie. Astfel, echipa Quick Expediții a hotărât să aducă un plus pe piață și să ofere ce își dorește clientul, la prețuri avantajoase.

Cine suntem

Quick Expediții este o societate comercială de transport cu capital integral privat, specializată în transportul intern și internațional de mărfuri. Prin serviciile noastre, am urmărit mereu să ne dezvoltăm și să oferim cele mai bune oferte de pe piață, ținând cont de echilibrul calitate preț. Cu o experiență de peste 9 ani în domeniu, am reușit să avem peste 10.000 de livrări de succes.

Cu ce ne ocupăm

În vederea oferirii unor servicii prompte și eficiente clienților noștri, putem deplasa atât mijloacele proprii de transport cât și pe cele ale partenerilor noștri, în locurile indicate pentru a prelua marfa din diferite zone ale Europei dar și din afara ei. În portofoliul nostru intră servicii de curierat, depozitare și e-fulfillment, îndeplinirea formalităților vamale, precum și transport de marfă rutier, aerian sau maritim. Mai mult, oferim aceste servicii de transport atât pe plan local, cât și internațional, având curse prin toată Europa. Printre țările mari în care activăm se numără Bulgaria, Olanda, Spania, Danemarca, Germania, Franța, Belgia, Ungaria, Norvegia și multe altele. 

În plus, depozitarea este realizată în zona Pantelimon, Ilfov, iar zona este supravegheată non stop, astfel că nu trebuie să îți faci nicio problemă în legătură cu conținutul transportului tău.

De ce Quick Expediții

Suntem o casa de expeditii formată din oameni tineri și dornici de performanță. Fiind dedicați oamenilor cu care colaborăm, precum și calității serviciilor pe care le oferim, vom căuta întotdeauna să găsim soluția optimă pentru cerința ta. Toate acestea pentru a putea crea o relație stabilă, de lungă durată și orientată către succes. 

De asemenea, deoarece suntem interesați să oferim întotdeauna cele mai bune, rapide și sigure curse, colaborăm cu firme recunoscute pentru valorile și serviciile lor de cea mai bună calitate, precum Cargus, GLS, DHL și DPD.

Dacă mai ai vreun dubiu în legătură cu profesionalismul cu care ne-am obișnuit clienții, intră pe www.qcargo.ro și convinge-te singur cât de ușor și accesibil este modul nostru de lucru. Poți chiar să trimiți un mail la office@qcargo.ro și să primești o ofertă personalizată după nevoile și cerințele tale.