Remodelare corporala | Fii FIT cu tehnici moderne de slabire

 Ce trebuie sa stii despre procedurile moderne de remodelare corporala

remodelare corporala

Dupa cum sugereaza si numele, o procedura de remodelare corporala este un set de tehnici si proceduri medicale si cosmetice neinvazive si nedureroase care, odata aplicate de un specialist in diferite parti ale corpului, pot elimina tesutul adipos si celulita, precum si pielea si conditionarea musculara.

Fata de alte tari, Romania a inceput sa implementeze mai frecvent aceste tratamente in ultimii ani, introducand tehnologii avansate si certificate care asigura nu doar succesul procedurii, ci si siguranta pacientului.

Cu alte cuvinte, remodelare corporala functioneaza atunci cand este aplicata corect, impreuna cu un plan de viata supravegheat de un medic si nutritionist.

Alege-ti metoda preferata de aici: http://www.fysiogand.ro/

Ultrasunete | o procedura populara in 2022

Sculptarea corpului cu ultrasunete este o alta modalitate de a elimina celulita si de a topi grasimea din tesut. Acest tip de tratament este insotit de aplicarea unei creme sau ulei anticelulitic, iar ultrasunetele au ca efect accelerarea absorbtiei tuturor substantelor active in straturile cele mai profunde ale pielii. Prin urmare, cursul de masaj cu ultrasunete:

  • Trateaza celulita prin indepartarea nodurilor de grasime localizate
  • Detoxifiere
  • Indepartarea vergeturilor cu uniformitate a nuantei pielii
  • Pielea devine mai ferma, mai elastica si mai stralucitoare
  • Stimuleaza activitatea celulara
  • Relaxati zonele tensionate/incordate
  • Activati microcirculatia pielii

Fa remodelare corporala la Fysiogand

Procesul de remodelare corporala nu trebuie sa fie unul complex, dar include o gama de tehnici si proceduri variate care trebuie recomandate de catre experti dupa diagnosticare si evaluare riguroasa pentru a beneficia de interventii individualizate care se concentreaza pe problemele identificate.

La Clinica de remodelare corporala FYSIOGAND din Bucuresti, aveti posibilitatea de a alege dintr-o varietate de proceduri care va vor oferi rezultatele dorite intr-o perioada scurta de timp.

Puteti alege dintre masaj anticelulitic, suedez sau de relaxare. De fapt, exista si reflexologia, radiofrecventa sau ultrasunetele care sunt tehnologii moderne care nu te vor dezamagi. Evident, indiferent de ce ai alege, rezultatele vor fi impresionante. Aceste metode sunt clasificate in functie de preferintele dvs.

Postați comentarii