Sa aflam mai multe despre peeling-ul chimic ca si tratament pentru ingrijirea pielii

Atunci cand iti doresti sa te bucuri de o piele fina, delicata, cu aspect ferm si cat mai tanar, ingrijirea pielii trebuie sa fie o rutina. Pielea fetei este supusa zilnic la poluare si stres, iar odata cu trecerea anilor aspectul pielii poate avea de suferit ca urmare a imbatranirii. In consecinta pot aparea semne precum riduri sau pierderea elasticitatii si fermitatii pielii.

Din fericire astazi exista numeroase abordari si metode care pot conduce la remedierea sau corectarea unor astfel de probleme de natura estetica la nivelul pielii. Printre tratamentele estetice pentru pielea fetei se numara si peeling-ul chimic.

Ce trebuie sa stii despre peeling-ul chimic?

Peeling-ul chimic este procedura medicala aplicata de catre medici specializati in dermatologie pentru a remedia sau a imbunatati aspectul pielii. In vederea obtinerii acestor rezultate prin procedura de peeling chimic Pitesti, medicii dermatologi folosesc anumite substante chimice specifice.

Substantele acestea sunt aplicate in acea zona unde pielea este afectata de probleme. In urma aplicarii tratamentului de peeling chimic se va obtine exfolierea celulelor moarte, dar in acelasi timp se va obtine si regenerarea pielii.

Datorita rezultatelor peeling-ului chimic, acest tratament estetic este indicat pentru a remedia sau a imbunatati diferite probleme care pot aparea la nivelul pielii. Printre aceste probleme rezolvate cu ajutorul peeling-ului chimic putem aminti ridurile fine, deshidratarea pielii datorita unei expuneri indelungate la soare, cicatricile cauzate de acnee sau hiperpigmentarea.

Procedura peeling-ului chimic se va personaliza de catre medicul dermatolog in functie de fiecare pacient in parte in urma unei consultatii initiale.Abordarea in ceea ce priveste peeling-ul chimic este stabilita pornind de la tipul de ten al fiecarui pacient. Exista diferite tipuri de peeling chimic Pitesti. Unul actioneaza la nivel superficial, acesta fiind destinat pentru persoanele cu tenul sensibil.

Peeling-ul chimic mediu actioneaza la nivel mai profund la pielii, dar exista si peeling-ul chimic profund, acesta din urma actionand printr-o arsura relativ semnificativa a pielii. Tipul de peeling chimic ales de medicul dermatolog se stabileste in functie de problema care se doreste a fi rezolvata cu ajutorul acestei proceduri.

Plusurile peeling-ului chimic

Atunci cand optezi pentru urmarea procedurilor de peeling chimic Pitesti vei putea beneficia de o serie importanta de a avantaje pentru remedierea anumitor probleme ale pielii fetei. In acest sens peeling-ul facial imbunatateste aspectul pielii fetei prin reducerea ridurilor de expresie din jurul ochilor sau din jurul gurii.

Un alt plus important se refera la faptul ca aceasta procedura permite prevenirea imbatranirii premature a tenului, indiferent daca la baza acestei imbatraniri sunt factorii genetici sau expunerea indelungata la razele soarelui.Peeling-ul chimic este foarte util pentru a scapa de petele de pigmentare care pot sa apara cu varsta.

Acneea se numara printre cele mai frecvente probleme in privinta tenului, iar peeling-ul chimic este capabil sa contribuie la diminuarea urmarilor acneei, fie ca vorbim despre reducerea cicatricilor acneeice, fie ca vorbim despre alte imperfectiuni cauzate de aceasta. Trebuie amintit si faptul ca aceasta procedura contribuie la regenerarea pielii si la obtinerea unui ten luminos, cu aspect ferm si tonifiat.

Postați comentarii