SE POT ALEGE DE LA DIAMOND STORIES CERCEI CU DIAMANTE IEFTINI, APLICÂND REDUCERILE DIN LUNA ASTA

Cercei cu diamante ieftini fără să fie afectată calitatea lor

cercei cu diamante ieftini

Pietrele prețioase sunt adesea cunoscute pentru culoarea lor sau incolore, dar există de fapt mult mai multe varietăți, ceva ce producătorii de bijuterii de lux au încercat să sublinieze în ultima vreme. Există, de asemenea, diamante maro, verzi sau gri, sau diamante cu pete, care se încadrează în categoria „diamantului urât”, dar sunt la mare căutare pentru cei care doresc să facă bijuterii speciale, a scris The New York Times.

De exemplu, o marca nemțească combină diamantele maro, gri sau verzi cu diamante incolore și metale prețioase într-o gamă de inele sau cercei, iar designerul Nina Runsdorf preferă diamantele gri pentru piesele sale. Pe lângă faptul că aceste diamante imperfecte sunt puțin mai ieftine decât diamantele obișnuite, atrag și clienți care caută ceva special și își doresc bijuterii unice.

Este foarte important ca o femeie să știe ce simbolizează cerceii ei înainte de a-i purta. Sau, mai bine, înainte de a cumpăra sau a oferi un cadou.

Cerceii cu diamante acum mai ieftini vor fi parte din colecția de bijuterii.

De-a lungul timpului, cerceii au fost un simbol al feminității și un semn al statutului social.

Femeile poartă cercei sub diferite forme încă de la începuturile omenirii. Lobii urechilor sunt asociați cu stabilitate financiară și statut social ridicat.

Fetele învață să poarte cercei de mici, doar pentru a descoperi la o vârstă fragedă că nicio ținută nu este completă fără o pereche frumoasă de cercei.

Femeile iubesc cerceii, în special cerceii cu diamante, ca formă de exprimare. Cercelul este un detaliu discret care dezvăluie caracterul și personalitatea purtătorului.

Cerceii sunt un accesoriu important folosit pentru a accentua trăsăturile feței unei femei și părul frumos al purtătorului.

Cu alte cuvinte, cerceii sunt cel mai eficient mod de a atrage atenția.

Te-ai intrebat vreodata ce simbolizeaza cerceii pe care-i porti sau vrei sa ti-i cumperi?

Reducerea te ajută să faci cadou o perechie de cercei ieftini de o calitate foarte mare.

Cerceii te ajuta sa te exprimi, fara a-ti fi teama ca treci neobservata.

Cerceii cu diamante te vor face remarcata cu siguranta.

Imediat ce o persoana interactioneaza cu tine, ea se va uita la fata ta. Si va remarca cerceii dintr-o privire. Cerceii vor transmite un mesaj direct privitorului, la nivel subconstient.

Postați comentarii