Tabla acoperis: o investitie cuantificata in decenii de rezistenta

Invelitoara pentru acoperisul locuintei este extrem de importanta pentru aspectul si protectia spatiilor de locuit. Constructia in sine a cladirii nu este unicul element important din acest peisaj, ci toate detaliile precum acoperisul, geamurile sau usile sunt relevante.

In primul rand, tabla acoperis determina durata pe care o veti petrece in spatiile de locuit din casa fara a fi stresat la gandul conditiilor meteorologice. Niciunul dintre fenomenele meteo din tara noastra nu ar trebui sa va cauzeze nici macar un mic dubiu cu privire la rezistenta acoperisului. Tocmai prin prisma acestui motiv, table pentru acoperis este varianta despre toti clientii vorbesc ca o pot masura in decenii si nu in ani.

Construirea unei locuinte, amenajarea si mutarea in acestea sunt pasi importanti din viata fiecarei persoane. Cheltuielile pe care le veti avea pana in momentul in care totul va fi definitivat sunt si acestea aspecte peste care nu veti putea trece cu usurinta.

Totusi, toate persoanele isi doresc ca un astfel de lucru sa fie bine facut din start. Lucrurile realizate la standarde inalte de calitate, cu materiale dintre cele mai rezistente va vor feri de noi investitii pe parcursul multor ani. Tabla pentru acoperis are o garantie de aproximativ 60 de ani, iar defectiunile ce pot aparea sunt foarte usor de remediat.

Top 3 tipuri de tabla acoperis

Modelele de tabla pentru acoperis pe care producatorii le pun la dispozitie sunt numeroase, dintre cele mai exclusiviste, pana la modele simpliste. Pentru ca au castigat increderea clientilor prin durabilitatea de care au dat dovada, s-a realizat si un top al celor mai folosite modele de tabla acoperis:

  • Tigla Romanic. Avand un stil elegant, care se face foarte usor placut, tigla metalica Romanic este una dintre cele mai apreciate modele de table pentru acoperis. Acest tip de tibla este profilata din otel cu o grosime intre 0,50 si 0,60 mm. Topul de finisaj va fi lasat la alegerea clientului, existand atat posibilitatea pentru un finisaj mat, cat si pentru unul lucios.
  • Tigla Clasic. Acest tip de tigla este cel mai des intalnit la constructiile cu regim residential. Este adaptata si special creata pentru a acoperi locuintele intr-un mod inedit, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al protectiei pe care il ofera.

Prin prisma considerentului de utilizare, tigla Clasic este realizata intr-o varietate de culori. In functie de modul in care ati ales nuantele pentru locuinta, pentru curte sau pentru imprejmuirea curtii, veti putea alege o nuanta are sa se potriveasca pe deplin.

  • Tigla Iberic. Acest tip de tigla este recunoscut in special pentru modul de imbinare. Sistemul inovativ permite suprapunerea tiglelor in ambele laterale, procesul de montaj fiind extrem de facil.  

Postați comentarii