Servicii sudare Bucuresti-Laser Processing

Cererea de sudare și fabricație robotizată este în creștere. În 2016, cererea de robotică în industria metalică a crescut cu 39%. Creșterea dependenței de robotica industrială este o tendință în creștere, deoarece companiile concurează pentru a rămâne competitive la nivel global. Pe măsură ce dinamica afacerilor se schimbă, companiile trebuie să depășească ofertanții din întreaga lume. Costul, calitatea, eficiența și timpul de rulare influențează luarea deciziilor în afaceri. Acest lucru îi determină pe producători și sudori să caute soluții și alternative care să îmbunătățească eficiența.

Sistemele robotizate de sudură oferă o serie de avantaje; calitatea producției se îmbunătățește, permițându-vă să respectați standardele globale, reducând în același timp costurile operaționale. Avantajele suplimentare includ:

Coerență
Unul dintre factorii care afectează consistența în sudarea manuală este distorsiunea sudurii prin căldură. Sudorii robotici oferă precizie în timpul sudării. Acest lucru minimizează numărul de treceri de sudură necesare pentru a finaliza o sarcină, ceea ce reduce încălzirea din metalul înconjurător care poate distorsiona produsul final.

În plus, sudarea robotizată și cu laser vă asigură că puteți repeta o sarcină și puteți obține aceeași consistență de fiecare dată, spre deosebire de sudarea manuală, unde consistența și repetabilitatea necesită un set de abilități ridicat și o concentrație extremă. Coerența pe care o obțineți este utilă, mai ales în producția de masă, deoarece puteți garanta uniformitatea clienților dvs. Sudarea robotizată vă permite să efectuați sarcini repetitive fără riscul de erori umane.

Eficiență și calitate
Sistemele robotizate de sudură vă ajută să vă accelerați randamentul. De asemenea, îndeplinesc sarcini cu o precizie ridicată, eliminând necesitatea repetării sarcinilor, ceea ce pierde timpul. Spre deosebire de sudarea manuală, care se bazează pe muncitori umani, sistemele robotizate nu se opresc pentru pauze, vacanțe sau zile de boală. Odată ce stăpâniți setările și programarea necesare pentru fiecare sudură, puteți rula sistemele non-stop, permițându-vă să creșteți productivitatea și să respectați cu ușurință termenele limită ale clienților. Sistemele robotizate au, de asemenea, performanțe precise, cu stropiri minime, reducând timpul petrecut în curățenie după un loc de muncă. În general, acestea îmbunătățesc satisfacția clienților, deoarece puteți îndeplini sarcinile mai repede, îmbunătățindu-vă reputația și, treptat, rezultatul.

Conservarea materiilor prime
Muncitorii din sudarea manuală fac adesea greșeli care duc la irosirea materialului și a puterii. Când utilizați sudarea robotizată, reglați totul, inclusiv puterea, permițându-vă să economisiți energie. Sistemele robotizate funcționează constant pe o perioadă lungă de timp, reducând frecvența pornirii echipamentelor, ceea ce economisește și energie.

Siguranță și economie de muncă
Sudarea expune lucrătorii la riscuri precum gaze toxice, vapori, șocuri electrice și arsuri de sudură. Sistemele robotizate de sudare permit supravegherea de la distanță, reducând expunerea la aceste riscuri. De asemenea, aveți mai puțini angajați care lucrează în jurul zonei de sudură, minimizând posibilitatea accidentelor.

Singurul cost semnificativ pe care îl suportați atunci când operați sisteme de sudură robotizate este costul inițial al achiziționării echipamentului, după care trebuie să cheltuiți doar pentru întreținere și reparații de rutină. În plus, sistemele robotizate nu necesită scheme de asigurare, compensarea accidentelor, polițe de asigurare și plata orelor suplimentare, printre altele, spre deosebire de sudarea manuală. De asemenea, economisiți cheltuieli precum găsirea sudorilor potriviți și instruirea acestora pentru a se potrivi afacerii dvs. Alegeti servicii sudare laser in Bucuresti-Laser Processing.

Reducerea costurilor
Sistemele robotizate îmbunătățesc eficiența, ceea ce vă economisește timp, resurse și reduce costurile operaționale. Prin robotică, creșteți consistența, productivitatea și oferiți o calitate mai bună. Alte oportunități de economisire a costurilor includ compensații reduse pentru lucrători și costuri de economisire a energiei. Economisirea costurilor reduce costurile de producție, reducând ulterior costul general al produsului, oferindu-vă un avantaj competitiv atunci când trimiteți ofertele către clienți.

Sistemele robotizate de sudare oferă mai multe beneficii care vă ajută treptat să vă îmbunătățiți marjele de profit și satisfacția clienților. Cu roboții, aveți acces mai bun la zone mici și greu accesibile. Puteți alege dintr-o gamă largă de modele care oferă un braț robot subțire care vă oferă un acces mai bun la astfel de zone.

Cea mai mare provocare după achiziționarea unui sistem robotizat de sudură este obținerea persoanelor cu abilități de a programa și de a folosi echipamentul. Mulți producători oferă instruire aprofundată înainte de cumpărare cu instrumente informaționale suplimentare, cum ar fi videoclipuri și manuale detaliate. Ca alternativă, căutați un sudor cu experiență anterioară de lucru cu sisteme robotizate pentru a vă ajuta să îl programați și să vă instruiți forța de muncă.

Postați comentarii