Serviciu de rent a car pentru Dacia Logan

Noul Dacia Logan este o masina senzational de bine adaptata pentru drumurile din Romania. Ultimul model are un design complet actualizat si inovativ. Mai mult de atat, este o masina ideala pentru pachetele de rent a car din Romania. Vom vedea in acest articol, unde se poate inchiria autovehiculul Dacia Logan si care sunt beneficiile inchirierii acestei masini. Dar, pana sa incepem sa vorbim despre inchirierea automobilului Dacia Logan, vom descrie in primul rand autovehiculul in sine.

Dacia Logan, descrierea masinii si pachete de rent a car

Ultimul model de Dacia Logan este destul de fiabil si compact. Este o masina ideala pentru familie, avand un design destul de robust. Farurile de zi cu LED si portbagajul modulabil fac din acest autovehicul ceva cu totul nou. Iar, daca tot am deschis portbagajul acestei masini, spatiul este cu mult mai mare, fata de modelul precedent.

pachet de rent a car pentru autovehiculul dacia logan

Continuarea descrierii noului model de Dacia Logan

Masina Dacia Logan are un tablou de bord ergonomic, ce diminueaza efortul condusului. Toate comenzile sunt la indemana pe volan, fiind grupate intr-o singura zona. Volanul este reglabil atat in adancime, cat si in inaltime, usurand astfel partea de condus. Dacia Logan regleaza aerul conditionat in mod automat. Acest optiune presupune reglarea temperaturii in functie de cea de afara. Este un element cu totul inovativ pentru marca Dacia in sine si putem spune ca s-a intrecut pe ea insasi.

*Vom face de data aceasta o mica paranteza, pentru a va prezenta pachetul de rent a car pentru masina Dacia Logan in Bucuresti si Otopeni. Compania se numeste Rent-4U si ofera mai multe exemplare din acest autovehicul. Pe site-ul lor este listat intrega oferta pentru pachetul de rent din intregul an 2021. Vom mentiona in randurile de mai jos cateva detalii, despre inchirierea acestei masini la aceasta firma.

Bancheta din spate este reglabila, oferind in acest mod mai mult spatiu pentru carat. Dar, trebuie sa va sugeram sa nu faceti acest lucru in momentul in care inchiriati masina. Haideti sa protejam impreuna companiile de rent a car, care merita intr-adevar. Cum am mentionat si mai sus, portbagajul este extrem de spatios. Masina este extrem de incapatoare in zona portbagajului, permitand incarcarea a unui numar foarte mare de bagaje.

Pasagerii au o experienta nemaipomenita, avand un habitaclu foarte comfortabil. Noul Logan este configurat pentru a raspunde cerintelor unei familii intregi. Cum am mentionat si mai sus, in spatele este extrem de incapator. Iar, daca tot am ajuns la spatele acestei masini,… De data aceasta avem masute reglabile.

Servodirectia masinii este asistata prin LED si ajuta la o mai buna manevrare a autovehiculului.

Pachete de rent a car pentru autovehiculul Dacia Logan

In primul rand, masina Dacia Logan este ideala pentru sistemul de rent a car din Romania. Este un autovehicul destul de spatios, atat pentru bagaje cat si pentru pasagerii din spate. Cu alte cuvinte este masina preferata pentru inchirierile auto, ce implica familia. La inchirierea acestui autovehicul, bugetul de rent este destul de mic. Acest lucru inseamna ca nu va trebui sa va asteptati la sume foarte mari, pentru inchiriere.

In prezent, compania Rent-4U a pus la dispozitie autovehiculul Dacia Logan, pentru pachetele de rent a car din Bucuresti si Otopeni. Pe pagina de inchiriere a acestei masini, veti vedea oferta de preturi pentru intregul an 2021. Afland de aceasta tarifele din tot anul, veti stii cand este cel mai bine sa inchiriati aceasta masina. Veti afla cand este cel mai ieftin si cand intra in vigoare noile oferte pentru inchirierea ei.

Cum se inchiriaza masina Dacia Logan la compania Rent-4U?

In primul rand conteaza luna in care decideti sa inchiriati aceasta masina. In luna Ianuarie, tariful de rent a car pentru Dacia Logan este cel mai mic, urmand sa aiba cel mai mare pret in luna august, cand acesta ajunge la 28 de euro pe zi.

De asemeni, va conta extrem de mult perioada de inchiriere. Cu totii stim ca atunci cand sunt mai multe zile de inchiriere, tariful de rent pe zi va fi mai mic. Rent-4U este una dintre cele mai transparente companii de pe piata de rent a car. Ei afiseaza tarifele de rent, pentru intregul an de activitate.

Cam acesta a fost articolul nostru despre descrierea masinii Dacia Logan si despre pachetele de rent a car de la Rent-4U, vis a vis de aceasta masina. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la final!

Postați comentarii