Seturile de lenjerii din bumbac satinat sunt la mare cautare. Tu le-ai incercat?

Se spune ca seturile de lenjerii din bumbac satinat erau confectionate cu scopul de a fi asezate pe paturile elitistilor, in special datorita aspectului si a texturii din compozitia acestora. Fiind formate dintr-o parte lucioasa si o parte neteda, aceste asternuturi au inceput sa fie treptat regasite in tot mai multe dormitoare, in prezent, popularitatea acestora depasind alte categorii recunoscute de textile.

La Patone gasesti lenjerii din bumbac satinat 100% romanesti!

lenjerii bumbac satinat

Daca esti in cautarea unui aspect luxurios, elegant si atractiv pentru dormitorul tau si iti doresti in acelasi timp niste asternuturi in care sa dormi regeste, incearca noua colectie de lenjerii din bumbac satinat de la Patone! Fiecare model este confectionat in parte cu cea mai mare atentie de catre specialistii echipei. Combinatia dintre bumbac si satin iti va imbraca pielea intr-o atingere placuta in fiecare noapte.

Exista mai multe motive pentru care consumatorii aleg seturile de lenjerii din bumbac satinat de la Patone, dar printre principalele motive sunt faptul ca vei avea parte de un somn odihnitor si linistit in fiecare seara, dar si ca te vei bucura de niste lenjerii calitative pentru o perioada indelungata, acestea fiind recunoscute ca fiind durabile si premium.

Astfel, daca esti genul de consumator care isi doreste sa sustina productia locala, dar este in acelasi timp in care de produse de cea mai buna calitate, gama de lenjerii din bumbac satinat de la Patone iti va satisface dorintele si nevoile tale. In fiecare luna vei gasi promotii si reduceri aplicate la gama de produse home deco, dar si la accesoriile aferente acestora.

De ce sa alegi aceste asternuturi pentru dormitorul tau?

Fiecare categorie este speciala in parte, dar acestea se deosebesc cu adevarat fata de celelalte modele. Cum mentionam anterior, acestea sunt formate din doua parti, una lucioasa si una neteda, astfel ca luciul va fi pastrat pentru o perioada indelungata de timp.

Fibrele naturale din care sunt confectionate aceste lenjerii ofera un aspect placut si foarte moale la atingere, astfel ca daca sunt intretinute corect, vor fi mereu ca in prima zi. Ca si mod de intretinere, acestea se spala la fel ca oricare alt model, dar trebuie sa acorzati o atentie desavarsita produselor folosite.

Postați comentarii