Vata minerala – un material care va fi mereu popular!

De ce sa alegi vata minerala

vata minerala

Magazinul online de materiale de constructie Mesteru Manole va ofera o varietate de vata minerala online. Prin urmare, puteti comanda cu usurinta si rapid optiunile de care aveti nevoie la cele mai bune preturi.

Vata minerala este solutia cea mai eficienta si frecvent utilizata pentru fabricarea materialelor izolante. In comparatie cu alte variante de material care pot fi utilizate in acelasi scop, vata minerala are functii de izolare termica si fonica. In plus, beneficiaza si de clasificarea A1 a performantei la foc conform clasificarii europene.

Tipuri de vata minerala ce se afla pe piata romaneasca

Exista doua tipuri principale, fiecare cu caracteristicile sale, in functie de materialul din care sunt fabricate. Acestea sunt urmatoarele:

Vata de sticla – este o versiune mai flexibila si elastica, mai usor de instalat. Produsele realizate din acest material sunt utile in special pentru proiectele de izolare termica in spatii de forma neregulata sau mai putin accesibile, cum ar fi peretii despartitori, mansardele si peretii casei din lemn.

Vata bazaltica – Comparativ cu varianta de sticla, este o varianta cu rigiditate si greutate mai mare, dar, prin urmare, are multe proprietati mai bune. In majoritatea cazurilor, produsele realizate din acest material sunt utilizate pentru proiecte care necesita rigiditate sporita si rezistenta mecanica si sunt de obicei utilizate pentru izolarea peretilor exteriori, a acoperisurilor si a teraselor.

Care sunt beneficiile utilizarii acestui material popular?

Datorita calitatii sale, vata minerala este o alegere buna mereu. Este usor de instalat, absoarbe cu succes zgomotul, nu arde, are o stabilitate dimensionala foarte buna, nu reactioneaza cu metale sau alte materiale in contact cu acesta, nu creste aparitia de insecte sau cuiburi de rozatoare si nu putrezeste.

In plus, este un produs cu siguranta ridicata, netoxicitate, durata lunga de viata si perioada de garantie nelimitata.

Bucura-te de aceste avantaje si cumpara vata minerala de la Mesteru Manole!

Postați comentarii