SFA – cu doar câteva click-uri comenzile ajung direct în ERP

Te-ai săturat să preiei comenzile într-un mod manual folosind foaia și pixul? Optimall by AROBS vine în ajutorul tău cu soluția Optimall SFA. Această soluție te va ajuta atât pe tine, ca agent de vânzări, cât și pe managerul tău în automatizarea întregului proces de vânzare.

Optimall SFA (Sales Force Automation) este o soluție software, modulară și integrabilă cu orice ERP compusă din 3 elemente interconectate între ele: aplicația Back Office, aplicația mobilă și interfața cu programul de gestiune și contabilitate. Aplicația Back Office va fi folosită de către managerul tău pentru a realiza următoarele acțiuni: managementul terminalelor mobile, alocarea routing-ului zilnic pentru agenți, setarea politicilor de prețuri pentru fiecare client și urmărirea comenzilor și încasărilor preluate cu ajutorul aplicației mobile. Aplicația mobilă va fi instalată pe un dispozitiv cu sistem de operare Android și va fi folosită de către agenții de vânzări. Aceștia vor avea posibilitatea de a transmite în timp real încasările, comenzile, facturile, avizele, vizitele și retururile direct în programul de gestiune și contabilitate. Totodată vor putea încasa soldurile restante direct la client cu posibilitate de a tipări facturile/chitanțele la o imprimantă termică.

Cum îi ajută soluție SFA pe agenții de vânzări?

  1. Automatizează întreg procesul de vânzare;
  2. Reduce timpul de preluare al comenzilor;
  3. Optimizează stocurile pe baza istoricului comenzilor;
  4. Centralizează toate informațiile importante cu privire la: stocuri, clienți, produse, prețuri etc.

Dacă pe lângă vânzarea Pre Sales sau Van Sales realizată cu ajutorul agenților de vânzări, activezi și zona de vânzare online îți recomandăm să folosești serviciul nostru de integrare Optimall WebAPI. Aceasta ajută la integrarea ERP-ului cu magazinul online cu scopul a sincroniza toate datele importante precum prețuri, stocuri, comenzi, articole, clienți etc.

Pentru o ofertă personalizată de preț, scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Automatizează forța de vânzări folosind soluția Optimall SFA by AROBS!

Postați comentarii