Care sunt beneficiile unei aplicații pontaj angajati?

O aplicatie pontaj angajati sau un program pontaj sunt foarte utile pentru a ține o evidență cât mai bună a orelor lucrate de către salariați. Opțiunile multiple de a colecta datele de prezență sunt o necesitate în contextul muncii de acasă sau a muncii de tip hibryd.

Digitalizarea acestor operațiuni simplifică munca oamenilor din domeniul resurselor umane și centralizează datele de pontaj într-un singur loc pentru toți angajații. Modul ușor de utilizat și configurabilitatea pe care o aplicatie pontaj angajati o are reprezintă principalele motive pentru care este utilă implementarea ei în cadrul companiei tale.

Definirea unor ture de lucru prestabilite, cât și a schimburilor alocate angajaților printr-un program pontaj sunt facilități de mare ajutor într-o companie care își dorește acuratețe maximă. Datele nu mai trebuie prelucrate manual, economisești resurse umane și materiale și centralizezi rapid tot ce ai nevoie pentru uz intern, sau extern.

O aplicatie pontaj angajati: solutia folosita de specialistii HR pentru a-și ușura munca

Cu ajutorul unui astfel de modul, se pot gestiona situații complexe de pontaj în funcție evident și de normele legislative. Aplicația vine și în ajutorul angajaților, care pot vedea informații în timp real prin accesarea unei platforme online, unde pot vizualiza rapoarte despre orele muncite sau situația concediilor de odihnă. De asemenea, ei pot completa cereri de concedii, pentru ore suplimentare sau work from home direct într-un program pontaj.

Într-o perioadă a provocărilor din domeniul muncii și a digitalizării a cât mai multor proceduri interne, o aplicatie pontaj angajati vine în folosul companiei tale prin multiplele funcționalități pe care le pune la dispoziție. Flexibilitatea în alocarea drepturilor de validare și de aprobare a datelor introduse în sistem de către cei responsabili se numără printre beneficiile oferite de un program pontaj.

Cum gestionezi informațiile dintr-un program pontaj și ce alte beneficii îți oferă

Informațiile despre prezență pot fi colectate direct de la terminalele de control acces care furnizează datele de intrare și ieșire, iar întocmirea fișelor de înregistrare a orelor lucrate asigură fluxul natural al celorlalte procese esențiale în compania ta. Așadar, o aplicatie pontaj angajati vine în sprijinul diferitelor departamente din cadrul companiei.

Cu ajutorul datelor colectate, oferi feedback către angajați și ai posibilitatea să eficientizezi timpul pe care îl lucrează. Întregul proces este transparent, iar informațiile disponibile de ambele părți vor ajuta la soluționarea rapidă a cererilor. Folosirea unui program pontaj cu o interfață intuitivă și care răspunde la nevoile tale, poate fi metoda prin care vei transforma substanțial gestionarea pontajului angajaților.

Alege să fii cu un pas în fața competiției și apelează la serviciile din cadrul softului True HR dezvoltat de către UCMS by AROBS. Sistemele complexe create de aceștia te vor ajuta să îți crești afacerea și să elimini procedurile manuale și repetitive. Aplicațiile din cadrul soluției software răspund la cele mai multe dintre nevoile departamentului de resurse umane și se pliază pe propriile necesități. Pentru mai multe informații, contactează specialiștii de la UCMS by AROBS printr-un email la office@ucms.ro sau la numărul de telefon: 0720 534 424.

Postați comentarii