SFA – soluția care economisește timpul și resursele companiei tale


Automatizarea forței de vânzări se poate realiza prin soluții SFA pentru companii de orice dimensiune. Spre exemplu, cu ajutorul Optimall SFA, Gepeto Impex, odată cu dezvoltarea afacerii, și-a îmbunătățit productivitatea reducând timpul de răspuns la problemele care apar în activitatea de zi cu zi a agenților de vânzări. Apoi, când vine vorba de eficiența transportului în livrarea mărfurilor și minimizarea costurilor de distribuție avem o altă soluție dedicată – Optimall Logistic.

Agenți de vânzări mai rapizi și productivi cu Optimall SFA

Optimall SFA îmbină o aplicație mobilă cu o altă aplicație back-office. Acestea sunt sincronizate și atât agenții de vânzări cât și supervizorii au acces în timp real la informații despre stocuri, clienți, produse și prețuri în timp real. Automatizarea forței de vânzări prin intermediul aplicației asigură reducerea timpului de pregătire a comenzilor și risipa de hârtie, deoarece datele sunt transmise în mod automat prin utilizare aplicației mobile de către agenții de vânzări.

Pe lângă aceste beneficii, poți planifica rutele și monitoriza la ce client se află agentul de vânzări, având în același timp acces la informații despre comenzile emise. Optimall SFA are 8 module standard, care oferă date despre clienți, planificarea rutelor, date filtrate despre articole și permite preluarea comenzilor. Mai mult, modulele standard permit și blocarea preluării comenzilor, gestionarea mesajelor interne și a promoțiilor, dar și prelucrarea încasărilor în Back Office.

Alături de modulele standard pentru automatizarea forței de vânzări, Optimall SFA poate fi personalizat cu module opționale în funcție de direcția în care se dezvoltă compania. De exemplu, articolele pot fi organizate după culori, se pot stabili anumite target-uri pentru agenții de vânzări sau se pot transmite date despre noii clienți în sistemul de gestiune ERP. Astfel, Optimall crește calitatea serviciilor companiei tale cu soluții ușor de utilizat prin aplicația SFA.

Cere oferta personalizată Optimall SFA https://optimallsfa.ro/produse/automatizarea-fortei-de-vanzari/

Sursă foto: freepik.com

Postați comentarii